"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δίκη Κεντέρη-Θάνου: Κανένας μάρτυρας παρόν στο τροχαίο


Ουδείς αυτόπτης μάρτυρας είδε τη σκηνή του δηλωθέντος τροχαίου ατυχήματος των αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.
Σύμφωνα με δυο αυτόπτες μάρτυρες που κατέθεσαν σήμερα στο δικαστήριο, που εκδικάζει την υπόθεση του τροχαίου το οποίο αποτέλεσε αφορμή για την αποφυγή του αντιντόπινγκ κοντρόλ, το επίμαχο βράδυ είδαν μια μηχανή πεσμένη και γύρω από αυτήν 3-4 άτομα. «Δε μου φάνηκε κάτι παράξενο, αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα.
Δεν είδα κάποιον πεσμένο, αν υπήρχε θα είχα σταματήσει να βοηθήσω, τη μηχανή δεν την είδα στραπατσαρισμένη, στο σημείο εκείνο ο δρόμος είχε υγρασία. Την άλλη μέρα άκουσα για το τροχαίο και πήρα μόνος μου τηλέφωνο και το ανέφερα διότι σαν έλληνας μου κακοφάνηκε που μιλάγανε για ψεύτικο τροχαίο», ανέφερε ένας εκ των δυο μαρτύρων.

Στο δικαστήριο κατέθεσε επίσης και μια υπάλληλος του ΕΟΦ η οποία συμμετείχε στονμ έλεγχο που διενεργήθηκε στην αποθήκη της εταιρίας του προπονητή Χρήστου Τζέκου. συμφώνα με την μάρτυρα, ο έλεγχος διενεργήθηκε παρουσία εισαγγελέα και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αποθηκευμένη ποσότητα σκευασμάτων όπου αναγραφόταν ότι ήταν συμπληρώματα διατροφής.


Όμως από τη ανάλυση των συστατικών τα σκευάσματα αυτά διαπιστώθηκε ότι ήταν φαρμακευτικά. «Στο ένα από αυτά ο συνδυασμός .ήταν ιδιαίτερα διεγερτικός και εμπίπτει στη λίστα σκευασμάτων του νόμου περί ντόπινγκ.

Τα σκευάσματα αυτά κατασχέθηκαν άμεσα καθώς τα φάρμακα αυτά διακινούνταν χωρίς την απαιτούμενη έγκριση του ΕΟΦ. Για το λόγο αυτό επιβάλαμε και κυρώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι το εδώλιο μαζί με τους δυο πρωταθλητές μοιράζονται ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος καθώς και επτά γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται αδικήματα που αφορούν σε παραβάσεις του νόμου περί ντόπινγκ, ψευδείς βεβαιώσεις και ηθική αυτουργία στο προαναφερόμενο αδίκημα λόγω της υπόνοιας ότι το τροχαίο που ανάγκασε τους αθλητές να μην υποβληθούν στον έλεγχο ήταν… προμελετημένο.

 

Πρώτος μάρτυρας στην δίκη ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος υποστήριξε πως υπήρξε μεγάλη πίεση προκειμένου να καταθέσουν τις ταυτότητες τους οι δυο αθλητές.
Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου