"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η Πολιτική αλητεία του Γεώργιου Ανδρέα Παπανδρέου!

Θα επιστησω την προσοχη σας στο ζητημα του Διστομου.
Το πονηρο εντελοδοχο ΓΑΠ πεταξε την ντουφεκια για να το παιξει πατριωτης.
Λοιπον, μολις με ενημερωσε φιλος μου οτι
α. στην Ιταλια υπαρχουν 5 αποφασεις υπερ Διστομου
β. στην Ιταλια ο Αρειος Παγος εχει εσηγηση του εισαγγελεα υπερ Διστομου και αναμενεται η αποφαση!
γ. Την ιδια στιγμη και πριν το ΓΑΠ ντουφεκισει… η Γερμανια εκανε αιτηση στον Ιταλικο Αρειο Παγο να ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ του β. και να αναμενει τη Χαγη
δ. Δεν γνωριζω τι θα κανει ο Ιταλικος Αρειος Παγος και πρεπει να ρωτησουμε..
ε. μετα την αιτηση της Γερμανιας στο γ. το ΓΑΠ ντουφεκαει εδω περι συδρομης στη Χαγη με Ιταλια για Διστομο… ΤΥΧΑΙΟ>?????? ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
Επειδη μου τη δινουν οι διαπιστωσεις εχω να πω.
1. ΝΑ απαιτησουμε να βγει η αποφαση του Ιταλικου Αρειου Παγου περι εκτελεσης της καταδικαστικης αποφασης Γερμανιας, ΚΑΙ με οπλο αυτη την αποφαση να παμε Χαγη.. να το τελειωσουμε
2. Αυριο πρωι το ΓΑΠ να πει στον πολυ βαρυ Καστανιδη, να εκτελεσει την αποφαση του δικου μας Αρειου Παγου η ιποια εκρεμει απο το 2000 παρακαλω… και να δεσμευθουν τα περιουσιακα στοιχεια των Γερμανων στην Ελλαδα – εφοσον δεν πληρωσουν.
3. Ο κ Σαμαρας στον οποιο πιστευω, να κανει σχετικη ερωτηση στη Βουλη
3.1 Για την εκτελεση του 2.
3.2 Να παραστει το ΓΑΠ και ο Καστανιδης στη Χαγη για να στηριξουν τις Ελληνικες θεσεις.. εφοσον εχουμε απαιτησει και παρει την υπερ Διστομου αποφαση του Ιταλικου Αρειου Παγου.
Τελος αυτη η ντουφεκια του ΓΑΠ θα τον ριξει απ την κυβερνηση. Γι αυτο ειχε νευρα σημερα με το ΚΚΕ.
Πλεον παιζει νε το αιμα των Ελληνων ηρωων και οχι με το ΦΠΑ στα σουβλακια και τις μπαρες σηκω κατσε.
Το ΑΙΜΑ που χυθηκε εδω και οι ζωντανοι Ελληνες των δολοφονιων του Διστομου και Καλαβρυτων και αλλων 70-80 χωριων στην Ελλαδα θα τον πνιξει.
Η ΝΔ και ο κ Σαμαρας εχουν μεγαλη ευθυνη στο εν λογω ζητημα της Πατριδας και πρεπει να το χειριστουν με ευαισθισια, πατριωτισμο και ευθυνη. Πιο πανω εγραψα την αποψη μου. Αν υπαρχουν κι αλλες δεκτες.
Και προσοχη στα ΜΕΕ !! Θα παιζουν το δακρυ και τη δυστυχια των επιζωντων, θα παιζουν τον ηρωισμο του ΓΑΠ και κανενα ΜΜΕ δε θα πει οτι εγραψα εδω και οτι αλλο δεν γνωριζω!!!
Προσοχη !!!
Θα κανουν πανελ για το Διστομο οι Χ”νικολαου και Πρετεντερης με Καστανιδη(!!!) και 1-2 επιζωντες (??)
Θα ειναι παρουσα η ΝΔ με εκπροσωπο της να πιεσει στη σωστη κατευθυνση και να μην ξεφυγει η κουβεντα απο την ταμπακιερα στο τσιγαροσημο??
Δεν θελομε πανελ ευθυνων για το ποιος Υπουργος δεν εκτελεσε αποφαση του Αρειου Παγου!!!
ΟΧΙ!!!
Θελουμε Εκτελεση της αποφασης απο Καστανιδη ΤΩΡΑ, εφοσον το ΓΑΠ ειναι ο πατριωτης με την Πρασινη ντουφεκα.

ΝΑ γινει.. οχι η πρωτη ειδηση.. αλλ' Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ !! σε ολα τα μεσα.. κ εδω.
Παιζει ρε ο αθλιος με το αιμα των συμπατριωτων μας.. δεν ειναι και δικοι του.. θα το πληρωσει!..
Επιμενω πρωτη κινηση ειναι η εκτελεση της ανεγκλητης αποφασης του Αρειου Παγου για ηθικη βλαβη.. καποια Δις Ευρω . ΤΩΡΑ κε Καστανιδη. ΤΩΡΑ που σε σιγονταρει και ο Πρωθυπουργος σου… εσυ που κωλυεσαι??
ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ.
ΤΩΡΑ Εισπραξτε τα πρωτα, καταδικαστε τη Γερμανια στη Χαγη, ξαναεισπραξτε και καθειστε στην εξουσια για 10 χρονια χαρισμα σας !!! free ride για το ΓΑΠ αυτο

Με δικά μου λόγια αυτό που γράφει ο σχολιαστής ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ αλλά έχει γραφεί και αλλού, είναι ότι ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου μέσα από την πολιτική αλητεία που τον διακατέχει, θα προσπαθήσει να ισοψηφήσει την Γερμανική αποζημίωση στα θύματα της Γερμανικής κατοχής με τα χρέη από την μάσα των Πράσινων ΠΑΣΟΚοληστών και την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος!

Υ.Γ.Είναι λίγο εως πολύ καυστικότατος ο φίλος που δανείστηκα την ανάρτησή του,και πολύ χύμα τα γραπτά του,όμως κάνω την αναδημοσίευση αυτή, άσχετα κι αν δεν είναι το ύφος και το στυλ του δικού μου blog τόσο τσουχτερό και τσουβαλάτο......ζητώ συγνώμη από κάποιους αν ενοχλήθηκαν,αλλά είναι πολύ σημαντικά τα γραφόμενα του φίλου μας....δώστε λίγο προσοχή, και παραλείψτε κάποια έκφραση που ίσως να σας ενόχλησε....αν και νομίζω 2-3 ίσως να ενοχληθούν....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου