"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Κατάχρηση εξουσίας» και «εκπόρνευση ανηλίκων»



Με διττή κατηγορία, αυτή της «εκπόρνευσης ανηλίκων» και της «κατάχρησης εξουσίας», η Εισαγγελία του Μιλάνου άνοιξε φάκελο εις βάρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Με φόντο την υπόθεση «Ρούμπι», δημοσίευμα της «Κοριέρε Ντέλα Σέρα» αναφέρει ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός φιλοξένησε στη βίλα του, στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, την ανήλικη χορεύτρια Καρίμα Ρούμπι Ελ Μαχρούμπ.
Μάλιστα, όταν η νεαρή συνελήφθη στα τέλη Μαΐου με την κατηγορία της κλοπής, ο Μπερλουσκόνι φέρεται να έκανε κατάχρηση του ρόλου του ως πρωθυπουργού, προκειμένου ν’ αποκρύψει την όλη υπόθεση. Υποστηρίζοντας ότι γνώριζε την κοπέλα διότι ήταν συγγενής του Αιγύπτιου Προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, ζήτησε να δοθεί, με προσωρινή ανάθεση, σε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης, και εν προκειμένω σε περιφερειακή σύμβουλο του κόμματός του.
Κατά τα ειωθότα, ο Μπερλουσκόνι δηλώνει θύμα πολιτικής δίωξης, ενώ υπενθυμίζεται πως ακόμη και ο ίδιος ο δικηγόρος υπεράσπισής του, Νικολό Γκεντίνι, είχε σημειώσει ότι «ακόμη κι αν υπήρξαν επαφές με συνοδούς πολυτελείας, ο πελάτης του δεν μπορεί να τιμωρηθεί διότι πρέπει να θεωρηθεί απλώς… ο τελικός χρήστης».
Κατά τον ιταλικό Τύπο, πάντως, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί έφοδοι και έρευνες σε γραφεία στενών συνεργατών του Ιταλού πρωθυπουργού.
Ωστόσο αυτή υπήρξε μια ιδιαιτέρως σημαντική εβδομάδα για τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, καθώς σε συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασε για πρώτη φορά και επισήμως τις βλέψεις της χώρας του για το αξίωμα του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Εδώ και μήνες, ο Ιταλός Μάριο Ντράγκι και ο Γερμανός Άξελ Βέμπερ, και οι δύο επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών των χωρών τους, θεωρούνται ως τα φαβορί για τη διαδοχή του Ζαν - Κλοντ Τρισέ.
Επιμύθιο στη συνάντηση στο Βερολίνο, όπως εκτιμά και σωρεία πολιτικών αναλυτών, είναι ότι η ξεκάθαρη δήλωση Μπερλουσκόνι στοχεύει να αναγκάσει επί της ουσίας τη Γερμανίδα καγκελάριο να πάρει σαφέστερη θέση όσον αφορά στην υποψηφιότητα του επικεφαλής της ΕΚΤ. Συνεπώς, εξελίξεις όπως οι προηγούμενες, οι οποίες βλάπτουν το κύρος του Μπερλουσκόνι ως ηγέτη αλλά και της χώρας του γενικότερα, δύνανται να έχουν μονάχα αρνητικό πρόσημο.

ΛΩΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου