"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Συναγερμός στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εξαιτίας θανάτου πρόωρου νεογνού

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μετά την εμφάνιση μικροβίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσηλευτικού ιδρύματος, που προκάλεσε το θάνατο ενός πρόωρου νεογνού πριν από λίγες ημέρες.
Ήδη έχουν σταματήσει οι εισαγωγές πρόωρων νεογνών στην εν λόγω Μονάδα, ενώ τα πρόωρα που γεννιούνται στο Παπαγεωργίου μεταφέρονται σε ΜΕΘ άλλων νοσοκομείων.
Σύμφωνα με το διευθυντή της Μονάδας καθηγητής νεογνολογίας, Νίκο Νικολαΐδη, αυτή τη στιγμή φορείς του μικροβίου αυτού είναι 12 νεογνά που νοσηλεύονται και τα οποία θεωρητικά κινδυνεύουν.
«Το ακινετοβακτήριο είναι ένα ιδιαίτερα βαρύ μικρόβιο το οποίο είναι πολυανθεκτικό. Από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε η ύπαρξή του κινητοποιήθηκε η Κλινική και η Επιτροπή Λοιμώξεων και από την περασμένη Τετάρτη και για δέκα ημέρες δεν θα γίνονται εισαγωγές άλλων νεογνών», σημείωσε ο κ. Νικολαΐδης.
Όπως ανέφερε εξάλλου, οι μαιευτήρες του Παπαγεωργίου συνιστούν στις έγκυες να γεννήσουν σε άλλα νοσοκομεία, αλλά στην περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, τα πρόωρα νεογνά μεταφέρονται σε άλλες Μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου