"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στα κόκκινα και πάλι οι οφειλές του Δημοσίου προς τρίτους…

thumb


Της Μιχαλούς
Πληρώνουμε φόρους και κόντρα φόρους, μας πετσοκόβουν μισθούς, δώρα, αυξάνουν τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και όλα αυτά, όπως συνηθίζουν να λένε,  για να νοικοκυρευτεί το κράτος … Ποιο το αποτέλεσμα; Αστοχίες, αποκλίσεις των στόχων και τελικά μηδέν εις το πηλίκο!!!
Τα νούμερα γιγαντώθηκαν και πάλι ... Το έλλειμμα για τις οφειλές του Δημοσίου προς τρίτους τον Οκτώβριο, σκαρφάλωσε σε ταμειακή βάση στα 17,505 δισ. ευρώ, στο τέλος του ενδεκαμήνου Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2010.
Εντωμεταξύ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τρίτους έφτασαν τα 8,3 δισ. ευρώ, στα τέλη Οκτωβρίου, έναντι 7,8 δισ. ευρώ στα τέλη του Σεπτεμβρίου.
Βέβαια το επιτελείο του ΓΑΠ για όλα έχει μια έτοιμη απάντηση στο πρόβλημα. Αυτή τη φορά τα "ρίχνει" στους 1.601 φορείς που απαρτίζουν τη Γενική Κυβέρνηση, η οποία στο τέλος του Οκτωβρίου είχαν παράσχει στο Γενικό Λογιστήριο στοιχεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, μόνον 781 φορείς!
Συμπληρώνει επίσης ότι, ο αριθμός αυτός βαίνει συνεχώς μειούμενος από τον Αύγουστο πέρυσι, οπότε το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε να καταγράφει τα οικονομικά στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης. Χαρακτηριστικά, σημειώνει, ότι  τον Αύγουστο υπήρχαν στοιχεία από 967 φορείς, τον Σεπτέμβριο από 905 φορείς και τον Οκτώβριο από 781 φορείς!!!
Ωραίος ο συντονισμός, η στρατηγική και το σχέδιο που έχουν τα τζιμάνια της Κυβέρνησης!!!
Ωρε που πάμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου