"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η κόρη του Λεπέν διεκδικεί την αρχηγία

«Είμαι η κληρονόμος του πατέρα μου, αλλά δεν προκαλώ φόβο» δήλωσε η Μαρίν Λεπέν

«Θα πείσω τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του Σαρκοζί», δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, πριν από το σημερινό συνέδριο του Εθνικού Μετώπου, την ηγεσία του οποίου αναμένεται να εγκαταλείψει σήμερα ο πατέρας της, Ζαν Μαρί Λεπέν. Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν ποσοστό 22% στο ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο, η 42χρονη Μαρίν Λεπέν, η οποία διεκδικεί την ηγεσία του μαζί με το δεξί χέρι του Λεπέν, Μπρούνο Γκόλνις, δήλωσε: «Είμαι η κληρονόμος του πατέρα μου, αλλά δεν προκαλώ φόβο» και σημείωσε ότι στις προεδρικές του 2012 μπορεί να φτάσει στον δεύτερο γύρο, όπως κατάφερε ο πατέρας της το 2002. Ο Ζαν Μαρί Λεπέν είχε ανακοινώσει από πέρυσι ότι θα εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος τον Ιανουάριο του 2011.

Εξοδος από ΕΕΗ κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν προτείνει την έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση και από το ευρώ, ενώ δήλωσε ότι επιθυμεί να σταματήσει η μετανάστευση και η λογική προστατευτισμού.
Εν τω μεταξύ, οι επικριτές του Εθνικού Μετώπου (περίπου 30 οργανώσεις, συνδικάτα και αριστερά κόμματα) υπό τη Λίγκα για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (LDH) έχουν προγραμματίσει «αντι-συνέδριο» και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στις ιδέες του ακροδεξιού κόμματος στη γαλλική πόλη Τουρ, όπου θα διεξάγεται το συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου