"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Αγόρι 6 ετών θηλάζει ακόμα τη μητέρα του

Συντάκτης:Ζησιάδη Ακούγεται περίεργο στις δυτικές κοινωνίες αλλά είναι ένα γεγονός που έχει προβληματίσει τους σύγχρονους ψυχολόγους και τους έχει φέρει σε αντιπαραθέσεις η περίπτωση της Amanda Hurst που εξακολουθεί να θηλάζει το γιό της Jonathan, στην ηλικία σήμερα των 6 ετών.

Η 29χρονη μητέρα από το Hemingfield της Αγγλίας, πριν 5 μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον William. Το περίεργο είναι πως ο θηλασμός του πρώτου της παιδιού δεν σταμάτησε ποτέ να υφίσταται και η ίδια δεν βρίσκει τίποτα περίεργο σ’ αυτό. Ωστόσο η ίδια προσπάθησε στην ηλικία των 3 ετών να πείσει τον Jonathan πως πια μεγάλωσε και πρέπει να ακολουθήσει το διατροφικό σχήμα των άλλων παιδιών της ηλικίας του.
Το αγόρι παρά του ότι σήμερα έχει μια φιλενάδα απ το σχολείο 7 ετών, δεν ήθελε να ακούσει τίποτα σχετικά με την αλλαγή της διατροφικής του συνήθειας. Στη γέννηση του μικρού αδελφού του αντέδρασε με το να αναζητάει να τρέφεται στη συχνότητα που τρεφόταν και ο μικρός William.

Αμερικανοί (American Academy of Pediatrics) παιδίατροι επιστήμονες που ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη περίπτωση της Hurst δήλωσαν πως κάθε μητέρα έχει καθήκον και υποχρέωση να διαμορφώσει δεσμούς με τα παιδιά της έξω από τον θηλασμό.
Η μητέρα το βρίσκει εντελώς φυσικό σε σχέση με τους παιδοψυχολόγους οι οποίοι θεωρούν πως το παιδί πρέπει να απομακρύνεται από τον θηλασμό με το κλείσιμο του πρώτου χρόνου.
Μετά από παρεμβάσεις γνωστών ψυχολόγων και μετά την ενημέρωση της μητέρας για τις συνέπειες αυτής της εξάρτησης, η μητέρα δήλωσε πως δεν έχει πραγματικά ιδέα πόσο χρόνο ακόμα χρειάζεται να σταματήσει αυτή η συνήθεια και επίσης πως αν αυτές τις συνέπειες τις γνώριζε θα το είχε σταματήσει πολύ νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου