"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Οι αντιδράσεις των ελληνικών blogs


Αναβρασμός επικρατεί στην ελληνική «μπλογκόσφαιρα», μία ημέρα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου και εμπνευστή του ιστολογίου Troktiko, Σωκράτη Γκιόλια.

Εκατοντάδες αναρτήσεις και σχόλια αναγνωστών αναφέρονται στο «μαφιόζικο χτύπημα» εναντίον του διευθυντή του ρ/σ ΘΕΜΑ 9,89 και προβληματίζονται για τα κίνητρα των δραστών, το συμβολισμό της επίθεσης και το μέλλον των ιστολογίων.

«Το...έγκλημα του; Ήταν blogger, είχε το troktiko», γράφει το ιστολόγιο www.i-reportergr.com, σε ανάρτηση με τίτλο «Πώς η ανωνυμία του Blogger λειτούργησε σαν...σκανδάλη!». Και διερωτάται: «Και γιατί οι τρομοκράτες να επιλέξουν τον...Γκιόλια; Επειδή ήταν άοπλος, χωρίς φρουρά; Τι σηματοδοτεί; Τον πλούτο; Την ...λαμογιά; Ποιό μήνυμα θα ήθελαν ενδεχομένως να...περάσουν;».

Σε δημοσίευση με τίτλο «Για σκέψου να μην υπήρχαν blogs», το ιστολόγιο press-gr.blogspot.com, σημειώνει: «Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, εν τω μέσω της κρίσεως προκαλεί προβληματισμό που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και βαθειά ανησυχία στους συντελεστές του καθεστώτος (Κυβέρνηση, κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, νταβάδες, ΜΜΕ, διαπλεκόμενους μεγαλοεπιχειρηματίες).

Εμείς οι άνθρωποι που πετύχαμε να διαρρήξουμε τον πολιτικό και κοινωνικό αποκλεισμό μας μέσω των ιστολογίων δεν ανησυχούμε…συγκλονιστήκαμε! «Καθάρισαν» έναν δικό μας, ασχέτως αν πολλοί από εμάς διαφωνούσαμε με το εγχείρημά του, το οποίο ενίσχυε τον τηλεοπτικό λόγο και την χυδαία κουλτούρα που συνδέεται με αυτόν».

«Μόλις επέστρεψα από τριήμερες διακοπές και ανοίγοντας το υπολογιστή το πρωί παθαίνω σοκ. Δολοφόνησαν την ψυχή του τρωκτικού! Δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ελπίζω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος, ότι ακόμα είμαι από τον ύπνο και δεν βλέπω καλά. Κι όμως είναι αλήθεια! Χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου», τονίζει ο συντάκτης του blog mavroseolous.blogspot.com και προσθέτει:
«Δολοφόνησαν την ελεύθερη φωνή της Ελλάδος, τον δημιουργό ενός blog όπου η 'τηλεθέασή' του έχει ξεπεράσει κατά πολύ όλα τα μεγάλα κανάλια-παπαγαλάκια του συστήματος. Νιώθω ότι δολοφόνησαν την μοναδική μας ελπίδα να γίνει επιτέλους κάτι καλό στην χώρα μας, αφού μέσω του blog του ακουγόντουσαν οι απόψεις του κόσμου οι οποίες ήταν ράπισμα και φτύσιμο σε όλο το σύστημα».

«Ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και κατά μαφιόζικο τρόπο. Σήμερα ανοίγουν τον κύκλο του αίματος, μεταφέροντας τον αμερικάνικο γκανγκστερισμό, και μέσα στο δημοσιογραφικό χώρο, δολοφονώντας δημοσιογράφους που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ και έχουν γίνει ενοχλητικοί. ΣΗΜΕΡΑ έχουν γίνει ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. Τόσο αδίστακτοι που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, ούτε ανατρέχουν σε «επαναστατικά» άλλοθι…
ΣΗΜΕΡΑ μετατρέπουν ολόκληρη την Ελλάδα σε Σικάγο».

Στο blog stefanogiannis.blogspot.com διαβάζουμε: «Νέος και φιλόδοξος, πολύ ψηλά στην δημοσιογραφική ιεραρχία, χωρίς φύλαξη, ήταν το ιδανικό θύμα για τους τρομοκράτες που νομίζουν ότι έτσι θα αλλάξουν τον (βρώμικο) κόσμο μας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου