"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Στο Τσαντ παρά το διεθνές ένταλμα έφθασε ο πρόεδρος του Σουδάν



Στο Τσαντ έφθασε ο πρόεδρος του Σουδάν, Ομάρ Χασάν αλ Μπασίρ, αγνοώντας το νέο διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για γενοκτονία στο Νταρφούρ.
Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία το αεροπλάνο του Σουδανού προέδρου προσγειώθηκε στο Τσαντ και τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Τσάντ Ιντρίς Ντεμπί.
Σουδανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι είναι πεπεισμένοι πως ο πρόεδρός τους δεν θα παραδώσει τον Μπασίρ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
"Η παρουσία μου στη Τζαμένα, μαρτυρά τη βούλησή μας να γυρίσουμε σελίδα, μετά τις διαφωνίες μεταξύ των δύο χωρών μας. Έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση στην ιστορία των δύο χωρών μας, προς το συμφέρον των δύο λαών μας", δήλωσε ο Μπασίρ.
ΔΠΔ: Υποχρεωμένο να συλλάβει τον Μπασίρ το Τσαντ
Το Τσαντ είναι υποχρεωμένο να συλλάβει τον πρόεδρο του Σουδάν Ομαρ Χάσαν αλ Μπασίρ επειδή είναι κράτος μέλος του, ανακοίνωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
"Το βασικό στοιχείο σχετικά με το Τσαντ και όλα τα άλλα κράτη μέλη είναι να εφαρμόζουν τις αποφάσεις των δικαστών και να συνεργάζονται με ένα ένταλμα σύλληψης", τόνισε ο εκπρόσωπος του ΔΠΔ Φάντι ελ Αμπντάλα.
"Δεν τον συλλαμβάνουμε"
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών του Τσαντ Αχμάτ Μαχάματ Μπασίρ δήλωσε ότι ο πρόεδρος του Σουδάν δεν θα συλληφθεί στο Τσαντ.
"Σε ποια χώρα έχει συλληφθεί ένας εν ενεργεία αρχηγός του κράτους; Δεν θα είναι στο Τσαντ που θα συλληφθεί ο ελ Μπασίρ. Το Τσαντ είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος (...) Δεν εξαρτώμεθα από τις προσταγές των διεθνών Οργανισμών", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου