"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Έφυγε» ο Γιώργος Δασκαλόπουλος


Νέα οδυνηρή απώλεια για τον κλάδο των αθλητικών συντακτών, καθώς πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι για την στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας και ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, προδομένος, σύμφωνα με τις πρώτες γνωματεύσεις, από την καρδιά του (ανακοπή), σε ηλικία 45 χρονών.
Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος γεννήθηκε το 1965 στο Παλαιοψάρι Φωκίδας και μπήκε στη δημοσιογραφία ακολουθώντας τα βήματα του αδελφού του Αντώνη Δασκαλόπουλου. Αρχισε την καριέρα του από τον ΦΙΛΑΘΛΟ, εργάστηκε στην ΟΜΑΔΑ και τα τελευταία 20 χρόνια δούλευε στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.
Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος διακρινόταν για το μαχητικό του πνεύμα και είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, έχοντας διατελέσει εκπρόσωπος των συναδέλφων του από το ΦΩΣ στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ενώ για δύο χρόνια ήταν και μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΤ.
Ηταν αγαπητός στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και μεταξύ όλων των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, είτε αυτό είχε να κάνει με τα θέματα του Ολυμπιακού, είτε με ελεύθερα θέματα, είτε με το ρεπορτάζ των επαρχιακών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου