"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια


Την καταδίκη και κατακραυγή του πολιτικού κόσμου έχει προκαλέσει η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 37χρονο δημοσιογράφο, τον οποίο «γάζωσαν» με 16 σφαίρες.

Οι αρχές έχουν αναλάβει δράση για να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη οι δράστες της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, εκφράζοντας παράλληλα την απερίφραστη καταδίκη από την κυβέρνηση της άνανδρης -όπως σημείωσε- ενέργειας.

«Η Δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου δεν φιμώνονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν απειλούνται», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Απέρριψε δε θεωρίες σύνδεσης του εγκλήματος με την «κοινωνική βία», τονίζοντας ότι «αν υιοθετούσαμε κάτι τέτοιο, θα ήταν σαν να νομιμοποιούσαμε αυτό που έγινε».

O πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους όλων των βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου, θέλω να εκφράσω την οργή και τη θλίψη για την αποτρόπαιη δολοφονική ενέργεια που αφαίρεσε τη ζωή του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη και συγκλονίζει τη δημοσιογραφική οικογένεια, της οποίας το θύμα υπήρξε διακεκριμένο μέλος. Η ελληνική κοινωνία περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση και να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ταχύτερο δυνατόν τους δολοφόνους» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Καταδικάζουμε τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκόλια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Οι δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Η σημερινή μέρα είναι θλιβερή γιατί δεν δολοφονήθηκε μόνον ένας θαρραλέος δημοσιογράφος αλλά η ίδια η δημοσιογραφία. Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια είναι ένας εκφοβισμός, ένα συμβόλαιο θανάτου που υπέγραψαν αυτοί που ενοχλήθηκαν από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Σωκράτη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ», υπογραμμίζοντας:

«Η δολοφονία του Σωκράτη ήταν ένα χτύπημα στην ελεύθερη δημοσιογραφία, που σκοπό έχει να εκφοβίσει και να λειτουργήσει αντανακλαστικά φιμώνοντας τους δημοσιογράφους. Η Πολιτεία έχει το δικό της κομμάτι ευθύνης που δεν θωρακίζει τη δημοσιογραφία και δεν δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες προστασίας. Τα σκάνδαλα όσο μεγαλύτερα είναι τόσο μεγαλύτερα όπλα έχουν. Ο Σωκράτης έκανε πρωταθλητισμό, ήταν ένας δημοσιογράφος με θάρρος που λειτουργούσε πάντα στο κόκκινο. Κάποιους ενόχλησε και αποφάσισαν να πατήσουν την σκανδάλη».

Για «γκανγκστερικού τύπου δολοφονία» που «προκαλεί σοκ στο δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και γενικότερα» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. «Η εξιχνίαση των αιτιών της δολοφονίας του άτυχου δημοσιογράφου αποτελεί καθήκον των διωκτικών αρχών» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου