"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Από τον ανακριτή θα περάσει και ο Γάλλος υπουργός Εργασίας

Επίσημο αίτημα κατέθεσε η εισαγγελία της Ναντέρ στη γαλλική κυβέρνηση, με το οποίο ζητά να της επιτραπεί να ανακρίνει τον υπουργό Εργασίας, Ερίκ Βερτ, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο της κληρονόμου της L' Oreal, Λιλιάν Μπετανκούρ και των συγγενών της.
"Θα εξεταστώ σύντομα από την δικαιοσύνη όπως το ζήτησα", δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, σημειώνοντας ότι η ακρόασή του από την αστυνομία θα γίνει σύντομα. "Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία ακρόασης. Αλλά με δεδομένο τον ρυθμό με τον οποίο διενεργείται η έρευνα εδώ και δύο εβδομάδες, μπορούμε να φανταστούμε ότι η ακρόαση του υπουργού θα γίνει αρκετά γρήγορα", διευκρίνισε από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Ζαν Ιβ Λε Μπορν.
Στη Γαλλία, προκειμένου ένας υπουργός να εξεταστεί από τις ανακριτικές αρχές, πρέπει να δοθεί η έγκριση του υπουργικού συμβουλίου.
Η ακρόαση ενός υπουργού από την δικαιοσύνη προϋποθέτει την προηγούμενη έγκριση του υπουργικού Συμβουλίου.
"Έχουμε ζητήσει επισήμως την εξέταση του Ερίκ Βερτ, δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.
Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του Μεγάρου των Ηλυσίων, Κλοντ Γκιεάν, ανέφερε ότι καμία αίτηση για τη χορήγηση άδειας δεν είχε φθάσει έως την Δευτέρα το πρωί.
Η ακρόαση του υπουργού Εργασίας θα γίνει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής για τις μυστικές ηχογραφήσεις στις οποίες οι σύμβουλοι της Μπετανκούρ συζητούν για αδήλωτους τραπεζικούς λογαριασμούς της στην Ελβετία και σε νησί στις Σεϊχέλες.
Το σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία, πυροδότησαν και οι δηλώσεις της πρώην λογίστριας της 87χρονης κληρονόμου της L'Oreal, ότι η δισεκατομμυριούχος και ο εκλιπών σύζυγός της έκαναν παράνομες δωρεές χρημάτων σε συντηρητικούς πολιτικούς. Μάλιστα, νάλογη δωρεά φέρεται να είχε λάβει και ο Νικολά Σαρκοζί για την προεκλογική του εκστρατεία στις προεδρικές εκλογές του 2007.
Υ.Γ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ (ΦΑΓΑΝΕ) ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ 
ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ;
ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ 
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου