"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η πρώτη κυρία, ο Tom Cruise και οι απαγωγές από εξωγήινους

Tο παρατσούκλι του Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Yukio Hatoyama, είναι "εξωγήινος" εξ αιτίας των προεξεχόντων ματιών του. Επειδή όμως όπως λέει ο -ελληνικός- λαός "άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη", η σύζυγος του και πρώτη κυρία της χώρας είναι εκείνη που θα έπρεπε να αποκαλείται "εξωγήινη".
Η Miyuki Hatoyama, η πρώτη κυρία της Ιαπωνίας, 66 ετών σήμερα, ήταν ηθοποιός και χορεύτρια του Θεάτρου Takarazuka και στη συνέχεια πανελίστρια σε τοκ σόου "ποικίλης θεματολογίας", πριν γνωριστεί με τον σύζυγό της. Στην χώρα τας θεωρείται γκουρού του lifestyle ενώ σχεδιάζει και δημιουργεί μόνη τα ρούχα της.
Η απαγωγή από τους εξωγήινους.
Το 2008, αμέσως μετά την άνοδο του 62χρονου συζύγου της στην εξουσία, εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο "Amazing events I have encountered" ("Εντυπωσιακά γεγονότα που έχω ζήσει"). Σε αυτό αποκάλυπτε μεταξύ άλλων πως έχει πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινους!
"Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, η ψυχή μου πέταξε με ένα τριγωνικό UFΟ στην Αφροδίτη. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήταν ένα πανέμορφο, καταπράσινο μέρος" περιγράφει η κ.Χατογιάμα στο βιβλίο της.
Όπως ήταν φυσικό μια τέτοια ομολογία προκάλεσε αμηχανία στους πολιτικούς κύκλους της Ιαπωνίας και συζητήθηκε έντονα. Ο εκδότης του βιβλίου αναγκάστηκε να βγει δημόσια και να δώσει εξηγήσεις υποστηρίζοντας ότι " Η κ. Χατογιάμα εννοούσε ότι όλα συνέβησαν στον ύπνο της. Ήταν δηλαδή ένα έντονα "ζωντανό" όνειρο"! Είναι γνωστό πως στην κ. Χατογιάμα αρέσουν τα θέματα που σχετίζονται με το πνεύμα και τη σκέψη. Χρησιμοποιεί διάφορες φράσεις που, όταν τις γράφει, μπορεί να παρεξηγηθούν ή να παρερμηνευτούν".
Αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυποργός της Ιαπωνίας ένιωσε την ανάγκη να δικαιολογήσει την σύζυγό του : " Μπορώ να δεχτώ, ως ένα βαθμό, την ύπαρξη των UFO. Το να μου λέει όμως η σύζυγός μου "Κάποτε πήγα στην Αφροδίτη και γύρισα" ακόμα με σαστίζει", φέρεται να δήλωσε ο Γιούκιο Χατογιάμα στο περιοδικό Time.
Η γνωριμία με τον Τομ Κρουζ σε προηγούμενη ζωή.
Η πρώτη κυρία της Ιαπωνίας όμως, δεν μοιάζει να έχει ανάγκη από δικαιολογίες και υποστήριξη. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη δεν δίστασε να μιλήσει και για μία ακόμη μεταφυσική εμπειρία της, πέρα από την απαγωγή από aliens. Υποστήριξε λοιπόν ότι σε κάποια προηγούμενη ζωή της είχε γνωριστεί με τον Tom Cruise ο οποίος τότε ήταν Ιάπωνας!
Στο γεγονός αυτό απέδωσε την τόσο επιτυχημένη ερμηνεία του στην ταινία "Ο τελευταίος Σαμουράϊ" και πρόσθεσε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει μαζί του για να θυμηθούνε τα παλιά!!
"Φάτε Ήλιο για να έχετε ενέργεια"
Και επειδή η κ. Χατογιάμα αντιλαμβάνεται πως οι δηλώσεις της - αν μη τι άλλο- εντυπωσιάζουν αποφάσισε να προχωρήσει και σε άλλες αποκαλύψεις. Ακούστε λοιπόν πού οφείλεται σύμφωνα με την ίδια, το τόσο "ελεύθερο και ανοιχτό μυαλό " της:
"Όταν ο ήλιος είναι στον ουρανό, πάντα τον τρώω. Μου δίνει μεγάλη ενέργεια. Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο! Απλώστε τα χέρια, κόψτε ένα κομμάτι από τον λαμπερό Ήλιο και φάτε το. Θα ξεχειλίστε από ενέργεια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου