"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τραγωδία σε δύο πράξεις στα Τρίκαλα

Υστερα από έρευνες  οι αστυνοµικοί βρήκαν αγκαλιασµένους  µητέρα και παιδί στην κοίτη του ποταµού Ληθαίου στα  Τρίκαλα. Στην ένθετη φωτογραφία ο 48χρονος πατέρας  Κώστας Καλύβας
Δύο κορίτσια οκτώ και δεκατεσσάρων χρονών βιώνουν το απίστευτο δράµα που έπληξε την οικογένειά τους. Η ζωή τους ανατράπηκε και µέσα σε δεκαπέντε ηµέρες ζουν δυο φορές την τραγωδία που εξόντωσε τους γονείς τους και τον ηλικίας δέκα χρονών αδελφό τους
Πριν από δυο εβδοµάδες σε τροχαίο δυστύχηµα έχασαν τον 48χρονο πατέρα τους, πρώην πολιτευτή Κώστα Καλύβα. Χθες τα ξηµερώµατα αποκαλύφθηκε η δεύτερη πράξη της τραγωδίας. Η 37χρονη µητέρα τους Βασιλική, δεν άντεξε τον χαµό του συζύγου της και έδωσε τέλος στη ζωή της παρασύροντας µαζί της στον θάνατο και το ηλικίας δέκα χρονών αγοράκι της.

Αγκαλιασµένους στην κοίτη του ποταµού Ληθαίου στα Τρίκαλα, βρήκαν µητέρα και παιδί αστυνοµικοί που τους αναζητούσαν έπειτα από εκκλήσεις συγγενών τους.

Σε ένα τσιµεντένιο παγκάκι κοντά στην κοίτη του ποταµού βρέθηκε αρχικά το µπουφάν της µητέρας και του παιδιού, καθώς και µια πλαστική σακούλα µε ένα σκοινί. Ηταν το πρώτο σηµάδι για ό,τι θα ακολουθούσε. Λίγο αργότερα οι αστυνοµικοί που µετείχαν στις έρευνες αναζήτησης, ανέσυραν νεκρούς το 10χρονο παιδί και τη µητέρα του. Το αγοράκι ήταν στην αγκαλιά της µητέρας του, τυλιγµένο πρόχειρα µε ένα νάιλον σκοινί από τη µέση της. Στα ρούχα της η 37χρονη είχε τη φωτογραφία του συζύγου της.

Το πρώτο θανάσιµο πλήγµα στην ήρεµη οικογενειακή ζωή του Κώστα Καλύβα ήρθε στις αρχές του χρόνου. Το µοιραίο τροχαίο είχε γίνει το πρωί της 3ης Ιανουαρίου σε σηµείο -καρµανιόλα, όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι, της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Λαρίσης, λίγο πριν από τη ΒΙΟΣΕΡ.

Ο Κώστας Καλύβας, υπάλληλος στον ∆ήµο Φαρκαδόνας και πρώην πολιτευτής µε τη Ν.∆., µε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του κατευθυνόταν στα Τρίκαλα για µια εργασία του δήµου. Στη διαδροµή το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε µετωπικά µε φορτηγό που κατευθυνόταν στη Λάρισα. Το πένθος έπεσε βαρύ στο σπίτι του 48χρονου. Η σύζυγός του από τότε δεν συνήλθε και ήταν σε τόσο άσχηµη κατάσταση, που παρακολουθούνταν από ψυχολόγο. Οι στενοί της συγγενείς ζούσαν το δράµα της και ανησυχούσαν. Προχθές ήταν τα γενέθλια του 10χρονου γιου της Χρήστου. Το παιδί αντιµετώπιζε πρόβληµα υγείας. Η δεύτερη πράξη της τραγωδίας άρχισε στις 5.30 το απόγευµα. Η Βασιλική µε τον µικρό έκαναν τη βόλτα που συνήθιζαν στις όχθες του ποταµού.

Αυτή τη φορά όµως δεν επέστρεψε. Είχε αποφασίσει να δώσει τέλος, παρασύροντας και το άρρωστο παιδί της στα ρηχά νερά του ποταµού. Στο σπίτι, µε τα άλλα δυο παιδιά είχαν µείνει στενοί συγγενείς και την περίµεναν να επιστρέψει. Η ώρα περνούσε και η αγωνία των δικών της κορυφωνόταν. Στις 10.30 το βράδυ ειδοποίησαν την Αστυνοµία και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης άρχισαν αµέσως οι έρευνες. ∆ύο ώρες αργότερα οι τραγικές ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν. Στον Ληθαίο ποταµό, κάτω από µια γέφυρα και σε βάθος µόλις 70 εκατοστών φάνηκαν τα πτώµατα της µητέρας και του παιδιού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου