"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αυξήσεις - φωτιά στα εισιτήρια

Αυξήσεις στα εισιτήρια και τις κάρτες απεριορίστων διαδροµώνόλων των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, που φτάνουν έως και το 40%, θέτει σε εφαρµογή από την 1η Φεβρουαρίου η κυβέρνηση.
Τα συναρµόδιαυπουργεία Μεταφορών και Οικονοµικών ενέκριναν τελικά την καθιέρωση δύο τύπων εισιτηρίων, που θα χρησιµοποιούνται για τις µετακινήσεις του επιβατικού κοινού µε τα µέσα µαζικής µεταφοράς της Αθήνας. Το εισιτήριο που θα είναι µιας χρήσης θα κοστίζει 1,20 ευρώ και θα χρησιµοποιείται µόνο για µία απλή διαδροµή µε τα αστικά λεωφορεία, µε τα τρόλεϊ ή µε το τραµ.


Το εισιτήριο πολλαπλών χρήσεων θα κοστίζει 1,40 ευρώ και θα χρησιµοποιείται σε ολόκληρο το δίκτυο του Μετρό και των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόµων. Ωστόσο, το ίδιο εισιτήριο θα µπορεί να χρησιµοποιηθεί και σε όλα τα υπόλοιπα µέσα µαζικής µεταφοράς για διάστηµα 90 λεπτών από την πρώτη επικύρωσή του, όπως γίνεται σήµερα µε το ενιαίο εισιτήριο του ευρώ.

∆ιπλή επικύρωση

Σύµφωνα µε την κοινή απόφαση των δύο υπουργείων που δηµοσιεύθηκε χθες, σε περίπτωση κατά την οποία η τελευταία διαδροµή δεν έχει ολοκληρωθεί µε τη λήξη του 90λέπτου, «ο επιβάτης υποχρεούται µε ευθύνη του να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριό του, είτε στο όχηµα είτε στο επικυρωτικό µηχάνηµα του σταθµού ώστε αυτό να ισχύει µέχρι να ολοκληρωθεί η τελευταία µετακίνησή του».

Πάντως, όσον αφορά τα δύο νέα εισιτήρια, οι συγκοινωνιολόγοι εκτιµούν ότι το επιβατικό κοινό οδηγείται «µε πλάγιο τρόπο» στα ακριβότερα εισιτήρια των πολλαπλών χρήσεων, δεδοµένου ότι αρκετοί επιβάτες είναι πλέον βασικοί χρήστες του Μετρό και των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόµων και στη συνέχεια φτάνουν στον τελικό προορισµό τους µε άλλα µέσα (λεωφορεία, τρόλεϊ).

Σηµειώνεταιότι κανένααπό τα δύο νέα εισιτήρια δεν θα ισχύει για τις µετακινήσεις µε τις γραµµές express της ΕΘΕΛ για το αεροδρόµιο και τη Σαρωνίδα, οι οποίες θα κοστίζουν πλέον 5 ευρώ και 1,60 ευρώ, αντίστοιχα.

Αυξηµένες κατά 30% θα είναι και οι τιµές των καρτών απεριορίστων διαδροµών, οι οποίες ωστόσο θα διευκολύνουν τους τακτικούς χρήστες των αστικών συγκοινωνιών.

Οι εργαζόµενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν προγραµµατίσει νέα γενική συνέλευση την ερχόµενη ∆ευτέρα προκειµένου να επανακαθορίσουν τη στάση τους έναντι του νοµοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών για τις αστικές συγκοινωνίες.

Στο µεταξύ, νέα 24ωρη απεργία για αύριο (αρχίζει από τα µεσάνυχτα) εξήγγειλανοι εργαζόµενοι στηνΥπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ύστερα από την απόφαση της ∆ικαιοσύνης, η οποία έκρινε παράνοµη την κινητοποίηση που είχαν προαναγγείλει για χθες.
ΑΛΜΑ 30% ΚΑΝΟΥΝ
Και οι τιµές των καρτών απεριορίστων διαδροµών και οι µετακινήσεις µε τις γραµµές express

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου