"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Άρτα: Δηλητηριάστηκαν επειδή έφαγαν γάτα που είχε φάει ποντικοφάρμακο!

Σοκ σε ολόκληρη την πόλη από την φρικτή υπόθεση, με πρωταγωνιστές εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες...

Την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία έφερε στο φως η πρωινή εκπομπή του Alter. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες σκότωσαν σε γειτονιά της πόλης μία γατά και στη συνέχεια την έφαγαν. Αργότερα οι αλλοδαποί άρχισαν να αισθάνονται ενοχλήσεις. Οι ενοχλήσεις έγιναν αφόρητοι πόνοι και αναγκάστηκαν να πάνε σε νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις αποκάλυψαν τη συγκλονιστική υπόθεση. Οι γιατροί τους ρώτησαν τι έφαγαν και οι λαθρομετανάστες είπαν την αλήθεια. Διαπιστώθηκε ότι η γάτα που σκότωσαν και έφαγαν, είχε φάει νεκρό ποντίκι που με τη σειρά του, είχε φάει ποντικοφάρμακο! Οι λαθρομετανάστες υποβλήθηκαν σε πλύση στομάχου και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.


Όλα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν τις καταγγελίες κατοίκων, που κάνουν λόγο για επιδρομές λαθρομεταναστών στο ποτάμι με στόχο τα αδέσποτα. Πολίτες πηγαίνουν στην αστυνομία και περιγράφουν εικόνες φρίκης. Σε μια από τις πιο πρόσφατες, γινόταν λόγος για λαθρομετανάστες που σκότωσαν ένα σκύλο, τον κρέμασαν σε ένα δέντρο και τον έψησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου