"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο


Aλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.  

Ειδικότερα αύριο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα κατά διαστήματα θα είναι ισχυρές.

Χιονοπτώσεις αναμένονται αρχικά στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και δυτικής Στερεας και απο το βράδυ και στα υπόλοιπα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 βαθμιαία στα πελάγη 7 και στο βορειο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αθήνα αναμένεται αυξημένη συννεφιά
Στη Θεσσαλονίκη οι προγνώσεις κάνουν λόγο για αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε ότι αφορά την Κυριακή, στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρές, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με λιγες πρόσκαιρες βροχές. Χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βορειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου