"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Απαιτείται πολιτική επανάσταση, μας λένε οι διαπρεπείς


taki-theodoracopoulosΥπάρχουν εξαιρετικοί Έλληνες, που διαπρέπουν και έχουν πολλά να μας πουν, άσχετα αν ο κ. Παπανδρέου δεν τους αναζητεί και αποζητά τεχνογνωσία και στήριξη σχεδόν αποκλειστικά από αλλοδαπούς. Θυμάμαι ως φοιτητής στη Βρετανία, ότι προμηθευόμουν ανελλιπώς τους κυριακάτικους Times (ένα πάκο 120 σελίδων!), μόνο και μόνο για να διαβάσω τη στήλη του Τάκη Θεοδωρακόπουλου. Πέρασαν τα χρόνια και το 1996 επέστρεψα στην πατρίδα. Εν έτει 2010, διαβάζω πλέον τα κείμενα του Sir Takis στην τελευταία σελίδα του αμερικανικού παλαιοσυντηρητικού περιοδικού «Chronicles», που εκδίδει σε μηνιαία βάση ο φιλέλληνας διανοούμενος Tomas Fleming και στο οποίο αρθρογραφεί και η ταπεινότητά μου.
Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος «ζωγραφίζει» 
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Chronicles», ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος αναφέρεται στην Ελλάδα. Είναι ως συνήθως καυστικός και εκπέμπει έναν υγιέστατο ριζοσπαστισμό, κάτι που φυσικά δεν διακρίνει τους συμβούλους ή «συμβούλους» του Γιώργου Παπανδρέου, του θιασώτη αυτού της ολοκληρωτικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Διαβάστε: «Αν οι Έλληνες είχαν καθόλου μυαλό, φυσικά, που δεν έχουν (είναι σαν όσους ζουν με επιδόματα του κοινωνικού κράτους στη Βρετανία-είναι πολύ καλά για να βγουν), θα εγκατέλειπαν την ΕΕ, θα αθετούσαν, θα επανέφεραν τη δραχμή και θα παρακολουθούσαν κάθε κατασκευαστή στην Ευρώπη και στην Αμερική να σπεύσει να στήσει εργοστάσια στην Αθήνα και στα περίχωρά της. Μόνο τα δισεκατομμύρια στον τουρισμό θα γέμιζαν τα ελληνικά χρηματοκιβώτια. Αλλά, όπως είπα, είναι πολύ αδύνατοι και πολύ χαζοί για να το κάνουν».  
Τα παραπάνω, δεν απαιτούν βέβαια συστημικούς θιασώτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υποστηρικτές απάνθρωπων και εθνοκτόνων μνημονίων ή άλλα «λουλούδια» του νεοφιλελεύθερου μπαξέ, αλλά πολιτικούς αποφασισμένους να ανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας από υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, που ρημάζουν στην κυριολεξία τον τόπο μας, υποθηκεύοντας το μέλλον μας και στερώντας μας κάθε ελπίδα για το αύριο.
Να διώξουμε τον εφιάλτη της Νέας Τάξης
Έχει λοιπόν απόλυτο δίκιο ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος όταν λέει ότι οι παγκόσμιες ελίτ που «πιστεύουν» στην Ευρώπη, έχουν βαλθεί να μειώσουν τα έθνη σε «εθνο-πολιτιστικούς θύλακες».
Όμως, στη διορισμένη και ως εκ τούτου άνευ δημοκρατικής νομιμοποίησης Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αν προσθέσετε την τρόικα και το μνημόνιο, όπως και το ότι ο ένοικος του Μαξίμου είναι υπέρμαχος της εφιαλτικής παγκόσμιας διακυβέρνησης και δεν έχει παύσει στιγμή να προσλαμβάνει  ξένους συμβούλους (μια απορία: χειρίζονται όλοι αυτοί διαβαθμισμένο υλικό;), επαναφέροντας μάλιστα τύπους σαν τον Άλεξ Ρόντος (κυκλοφορεί, λένε, οι πληροφορίες ανά τον κόσμο με ελληνικό διπλωματικό διαβατήριο και παίρνει εξωθεσμικές «πρωτοβουλίες»), τότε οι προοπτικές της χώρας διαγράφονται τουλάχιστον ζοφερές.
Απαιτείται λοιπόν αλλαγή πλεύσης. Για να μην κοροϊδευόμαστε: απαιτείται μια πολιτική επανάσταση, που θα ανασκολοπίσει όλο το «σύστημα» στην Ελλάδα, θα περιθωριοποιήσει όλους όσους ευθύνονται για το σημερινό χάλι και την υποδούλωση της χώρας στα κελεύσματα των διεθνών κερδοσκοπικών  χρηματοπιστωτικών κέντρων και θα πάρει τα πράγματα στα χέρια της.
Για να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της ύφεσης και να ανακτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία. Οι Ούγγροι το έκαναν ήδη, ενώ έχουν προηγηθεί και άλλοι. Όνειρα θερινής νυκτός, τα παραπάνω; Ίσως. Όμως, εκεί κρύβεται η λύση. Άλλωστε, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα.
Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, η τρόικα θα «γεράσει» στην Ελλάδα, υποκαθιστώντας εντελώς την εκλεγμένη κυβέρνηση και πίνοντας το αίμα μας. Αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, θα χάσουμε αργά ή γρήγορα όλες τις ελευθερίες μας. Και μπορεί αυτό να μην ενοχλεί τους εγχώριους εθνομηδενιστές ή τους υπέρμαχους της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ενοχλεί όμως τους Έλληνες.
4 Το κατηγορητήριο κατά της ΕΕ από έναν πραγματικό δεξιό, ριζοσπάστη και διακεκριμένο θεωρητικό του συντηρητισμού, είναι σκληρό. Και δικαίως.
Λέει άλλωστε το αυτονόητο ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος: ότι πριν 50 χρόνια, κάποιοι μετέτρεψαν την Ευρώπη σε ζώνη ελεύθερου εμπορίου, ώστε να αποφύγουν στο μέλλον τον πόλεμο. Φιλελεύθερες ιδεοληψίες και δογματισμοί έστησαν λοιπόν την ανελεύθερη και ολοκληρωτική «Ευρώπη» του σήμερα.
Και βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά, γιατί η νεοφιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατική (το ένα και το αυτό είναι πλέον οι δύο αυτοί όροι) λογική που διέπει το σύστημα, έχει αποβάλει κάθε ουμανιστικό στοιχείο, μετατρέποντας τη Γηραιά Ήπειρο σε χώρο πειραματικής κοινωνικής μηχανικής, σε μια μεγάλη «αγορά», όπου προκρίνονται πλέον το κεφάλαιο και η «ελεύθερη διακίνησή» του και όχι ο Ευρωπαίος άνθρωπος και ο πολιτισμός του (είδαμε και τον γραφικό Καντάφι επί ευρωπαϊκού εδάφους να καλεί τις Ιταλίδες να ασπαστούν το Ισλάμ… κανείς δεν άκουσε φαίνεται τις κραυγές αγωνίας της Οριάνας Φαλάτσι, για την Ευρώπη που μετατρέπεται σε Ευραβία).
Έλα όμως που οι Ευρωπαίοι έβαλαν το ’80 την Ελλάδα στην τότε ΕΟΚ και οι Έλληνες άρχισαν να ξοδεύουν χρήματα άλλων. Και 30 χρόνια μετά, κατάφεραν να φέρουν την ΕΕ στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης!
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου