"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δίκην υπαλλήλου του Δ.Ν.Τ. λειτουργεί στην χώρα μας ο Γιώργος Π.


Μια χαρά τα πήγε στην Δ.Ε.Θ. Ανοχή μέχρι παρεξηγήσεως από όλους
papandreou_2Αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Π., νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας – και ο Θεός να μας ελεήσει να μην είναι για πολύ – μια χαρά τα πήγε στην ΔΕΘ. Ούτε κι ο ίδιος δεν πρέπει να περίμενε τέτοια ανοχή από τους παρισταμένους και ως ένα σημείο  από τους δημοσιογράφους – που ασφαλώς έπρεπε να τον στριμώξουν σε πλείστα όσα θέματα για την Οικονομία και τα μέτρα, όπως επίσης και στα εθνικά θέματα.
Μια χαρά «την έβγαλε»! Και αυτός και οι υπουργοί του και οι πλείστοι όσοι συνοδοί και σύμβουλοί του. Κι αυτό θα έχει, βέβαια, σοβαρές συνέπειες, καθώς η …πραότης του ακροατηρίου του στο «Βελλίδειο» όσο και η …ηπιότης των δημοσιογράφων στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε πολύ απλά σημαίνει ότι σύντομα θα επιβληθούν σκληρότερα μέτρα. Όταν δεν αντιδράς τούτο είναι παρεπόμενο. Πράγματι, είναι αξιοπερίεργο το φαινόμενο της… γαλήνης που συνόδευσε τον Γιώργο Π. σε κάθε εμφάνισή του στην ΔΕΘ.
Εδώ μας έκαψε ο άνθρωπος κι εμείς σιωπούμε. Μπράβο του. Υπενθυμίζω όμως: Εφερε ο ΙΔΙΟΣ το ΔΝΤ την στιγμή που δεν βρήκε μια χρεοκοπημένη χώρα. Εξ αιτίας, δηλαδή του Γιώργου Π. συνέβη το εξής πρωτοφανές: Ολες οι χώρες στις οποίες μετέβη το… ευαγές αυτό «ταμείο», πρώτα χρεοκόπησαν, δηλώνοντας στάσι πληρωμών και στην συνέχεια ενεφανίσθη το ΔΝΤ προκειμένου να τις διατηρήσει σε λειτουργία. Στην Ελλάδα κατέφθασε ΠΡΙΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ.
Ο… «ιατροδικαστής» δηλαδή ανέλαβε τον ασθενή πριν αυτός αποβιώσει. Αυτό συνέβη, εξηγώ, γιατί σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα χρέη είχαν καταστρέψει τις χώρες και το ΔΝΤ, ως «ιατροδικαστής» μετέβαινε για τον διαμελισμό του πτώματος. Στην χώρα μας, όμως, το… «ταμείο» αυτό δεν ήλθε για να τεμαχίσει λεία. Διότι, απλούστατα, η Ελλάδα ήταν ζωντανή! Και η χώρα μας, αγαπητέ Αναγνώστη δεν χρεοκόπησε διότι, απλούστατα, δεν είχε εκείνα τα τεράστια χρέη που  να δικαιολογούν χρεοκοπία.
Τι είχε η Ελλάδα; Είχε ομόλογα – υποσχέσεις τα οποία έπρεπε με κάποιο τρόπο να μετατραπούν σε χρέη, προκειμένου ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!… Δηλαδή ο Γιώργος Π. ήλθε για να μετατρέψει τον «χαρτοπόλεμο» των αχρήστων ομολόγων των τοκογλύφων σε ΝΟΜΙΜΑ ΧΡΕΗ. Δηλαδή! Το ΔΝΤ ήλθε στην Ελλάδα ως «κυνηγός» και να «σκοτώσει» και όχι ως «πτωματοφάγος» για να μοιράσει «μέλη» στους δανειστές. Κατέφθασε για να βάλει «φωτιά» και όχι για να ψάχνει στα «αποκαΐδια» όπως πράττει συνήθως. Και αυτή την «φωτιά» την έφερε στην… εύφλεκτη πατρίδα μας ο Γιώργος Π. νυν πρωθυπουργός της Ελλάδος (ατυχώς).
Τούτο, όμως, δεν έφθανε. Επρεπε ο λίβας του ΔΝΤ να «κάψει»  όλη την χώρα. Και για τον συγκεκριμένο λόγο οι διεθνείς τοκογλύφοι και το ΔΝΤ έφεραν τον δικό τους άνθρωπο, τον δικό τους Πρωθυπουργό, τον Γιώργο Π. να καταμετρήσει την ακίνητη περιουσία της χώρας, ώστε να πείσουν τους άλλους λαούς και τις ηγεσίες τους ότι υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα για να πληρώσει τους τοκογλύφους. Εάν ο Γιώργος Π. δεν μετρούσε την Ελληνική περιουσία κατά ποιον τρόπο το ΔΝΤ θα εξησφάλιζε την χρηματοδότησι των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, προκειμένου να «μεταλλάξει» τα ελληνικά χρέη; Προκειμένου, δηλαδή, να δημιουργηθούν συνένοχοι για να πιεστεί η χώρα μας. Με έναν λόγο: Τα 140 δισεκατομμύρια Ευρώ λαμβάνονται από τους Ευρωπαίους για να αποδοθούν στους τοκογλύφους. Και η αποτίμησις της Δημόσιας Περιουσίας της Ελλάδας, ήταν αυτή που έκανε τόσο  πρόθυμα και «αλληλέγγυα» τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Μέχρι και η κακομοίρα η Ιρλανδία έσπευσε να… δανειστεί, για να μας δανείσει! Σίγουρα λεφτά!
Αυτή δε η καταμέτρησις ήταν απαραίτητη γιατί έτσι όλοι θα πάρουν και τα δανεικά και τα πάντα.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου