"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αυστραλία: Καθηγητής «καπνίζει» τη Βίβλο και το Κοράνι στο YouTube


Το βίντεο έπειτα από τις αντιδράσεις αποσύρθηκε τελικά από το YouTube


Αυστραλός καθηγητής έσκισε σελίδες από τη Βίβλο και το Κοράνι και τις χρησιμοποίησε για να στρίψει τσιγάρα και να αναρωτηθεί σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube ποιο από τα δύο καίγεται καλύτερα.
Στο βίντεο που έχει διάρκεια 12 λεπτά και τίτλο «Βίβλος ή Κοράνι, ποιο καίγεται καλύτερα;» ο Αλεξ Στιούαρτ, μέλος ομάδας αθεϊστών, κρατά μια Βίβλο και ένα Κοράνι, σκίζει τις σελίδες τους και... τις καπνίζει.
Ο Στιούαρτ το είχε ανεβάσει το Σαββατοκύριακο, εννιά χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και την ίδια ώρα που Αμερικανός φανατικός πάστορας απειλούσε ότι θα κάψει 200 αντίτυπα του Κορανίου.
Ο Στίουαρτ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις από τις αρχές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
«Το πανεπιστήμιο είναι φυσικά εξαιρετικά δυσαρεστημένο που συνέβη κάτι τέτοιο», τόνισε ο αντιπρύτανης Πίτερ Κολντρέικ.
Ο Στιούαρτ εξήγησε ότι ήθελε να ασκήσει το δικαίωμά του στην ελευθερία του λόγου και τόνισε «το βίντεο ήταν μια πλάκα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου