"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα Δωρεάν εξέταση και ενημέρωση για τον καρκίνο του στήθους!

 /
Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για τις γυναίκες, η οποία έρχεται σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή, αναλαμβάνει η   εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους»,  με τη συμβολή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Αττικό Μετρό.

Για πρώτη φορά θα στηθεί στο Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα το μεγαλύτερο περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους, με σκοπό την ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του.


Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα του Σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα, από τις 8.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ εξειδικευμένοι ιατροί από το νοσοκομείο «Μεταξά», σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα εξετάσουν τις γυναίκες που θα προσέλθουν, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης της ασθένειας. 


Είναι σημαντικό, όλες οι γυναίκες, να διαθέσουν 10 λεπτά  από το χρόνο τους και να επισκεφθούν  το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» της Εκστρατείας Στόχου. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.


Σήμερα γνωρίζουμε ότι 1 στις 10 Ευρωπαίες γυναίκες θα προσβληθεί κάποια στιγμή από καρκίνο του  στήθους στην πορεία της ζωής της. Ο αριθμός αυτός δεν είναι αναστρέψιμος προς το παρόν. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να αλλάξει  είναι ο αριθμός των γυναικών που ενημερώνονται για να προβαίνουν σε προληπτικές εξετάσεις. 


Στο πλαίσια  της εκδήλωσης, την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο press conference. Προσκεκλημένοι προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, της μουσικής, της τηλεόρασης, της ιατρικής, των επιχειρήσεων, της πολιτικής. Σημαντική η παρουσία της Βίκυς Καγιά, χρόνια σύμμαχος στην προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου