"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Γεννήθηκε η κόρη ενός από τους μεταλλωρύχους στη Χιλή



Γεννήθηκε η μικρή «Ελπίδα»
Το όνομά της Ελπίδα. Η μικρή Εσπεράντζα γεννήθηκε την Τρίτη στη Χιλή και είναι κόρη ενός από τους μεταλλωρύχους που έχουν παγιδευτεί σε ορυχείο στη Χιλή.

Πατέρας ο 29χρονος Αριέλ Τικόνα, ο οποίος πρέπει να περιμένει αρκετές εβδομάδες μέχρι να μπορέσει να την πάρει στην αγκαλιά του, όταν ολοκληρωθεί η διάσωση του ιδίου και των 32 συντρόφων του.

Ο Αριέλ Τικόνα ζήτησε από τη σύζυγό του Ελίζαμπεθ Σεγκόβια να δώσει στο νεογέννητο κοριτσάκι το όνομα «Ελπίδα».

Το ίδιο όνομα που έχει και ο καταυλισμός διάσωσης -Camp Hope- που έχει στηθεί στην περιοχή του ορυχείου εδώ και πέντε εβδομάδες.

Η Ελίζαμπεθ θα στείλει στο σύζυγό της ένα βίντεο με τη γέννηση της Ελπίδας, μέσα από το σωλήνα τροφοδοσίας που μπορεί να χαρακτηριστεί ο «ομφάλιος λώρος» που κρατά τους μεταλλωρύχους στη ζωή.

«Μπόρεσα και το αντιμετώπισα μόνη μου αλλά με τη βοήθεια των επιστολών του έμεινα ήρεμη» δήλωσε η σύζυγος του Αριέλ Τικόνα .

Το μωρό έχει βάρος 3,05 κιλά. Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου