"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

 
Ιρανοί φοιτητές ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν διαδήλωση διαμαρτυρίας στην Τεχεράνη κατά της πρόθεσης του Αμερικανού πάστορα να κάψει αντίτυπα του Κορανίου στις ΗΠΑ.

Το πρακτορείο ειδήσεων Fars μετέδωσε ότι οι φοιτητές από πολλά πανεπιστήμια της Τεχεράνης θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα μπροστά από την πρεσβεία της Ελβετίας, στο αμερικανικών συμφερόντων τμήμα της, στη βόρεια Τεχεράνη.


Η σχεδιαζόμενη διαμαρτυρία φαίνεται ότι πραγματοποιείται παρά το γεγονός ότι ο πάστορας Τέρι Τζόουνς άλλαξε την τελευταία στιγμή τα σχέδιά του. Η Ελβετία αντιπροσωπεύει τα αμερικανικά συμφέροντα στο Ιράν καθώς η Τεχεράνη και η Ουάσινγκτον έχουν διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις εδώ και τρεις δεκαετίες.


Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου