"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Πειρατεία σε εμπορικό σκάφος με ομηρία ναυτών στη Νιγηρία

Ομάδα πειρατών πραγματοποίησε επίθεση σε εμπορικό πλοίο στα ανοιχτά της Νιγηρίας και κρατά 12 μέλη του πληρώματος, ανέφεραν οι Αρχές της χώρας.


Το περιστατικό συνέβη αργά την Παρασκευή όταν πειρατές επιτέθηκαν στο εμπορικό BBC Palonia με γερμανική σημαία έξω από το δέλτα του Νίγηρα. Κατά τη συμπλοκή που ξέσπασε με το πλήρωμα πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι ένα μέλος του.


Αργότερα οι πειρατές διέφυγαν μαζί με τους ομήρους.


Το νιγηριανό ναυτικό μετέφερε το πλοίο σε ασφαλή σημείο και φρόντισε για τη νοσηλεία του τραυματία.


Τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά απαγωγών, ιδιαίτερα μηχανικών που εργάζονται σε πετρελαιοπηγές είναι συχνά, αν και τους τελευταίους μήνες ο αριθμός τους είχε μειωθεί. Δεκάδες είναι και οι επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στα ανοιχτά του λιμανιού του Λάγος.


Ωστόσο, η πειρατεία γνωρίζει αύξηση στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή στη κεντρική Αφρική και ειδικά στον Κόλπο της Γοιυνέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου