"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

«Αθωώνει» τον Καραμανλή ο Αγγέλου για το Βατοπέδι

Σε επιχείρηση απεμπλοκής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου φέρεται να επιδόθηκε κατά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ο στενός του συνεργάτης του Γιάννης Αγγέλου, σύμφωνα με την κατάθεσή του που έφθασε στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής.
Ο Γιάννης Αγγέλου ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ενημερωνόταν για την αλληλογραφία που έφθανε στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι στις περιπτώσεις που οι επιστολές κατήγγειλαν πράξεις ή παραλείψεις υπουργών της κυβέρνησής του, διαβιβάζονταν στα γραφεία των υπουργών διότι "το πρωθυπουργικό γραφείο δεν ήταν δικαστήριο".
"Η πολιτική δεν ασκείται με νομικούς όρους. Ο υπουργός ή υφυπουργός, εφόσον παραμένει στη θέση του, εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού¨", τόνισε ο στενός του συνεργάτης, που αποποιείται τον τίτλο του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου.
Όσον αφορά στους επίσης κατηγορούμενους για την υπόθεση των "ιερών" ανταλλαγών μεταξύ της μονής Βατοπεδίου και του ελληνικού δημοσίου, Σταματίνα Μαντέλη και Χρ. Μπότσιο ότι "καταθέτουν όψιμα μετά την απόκτηση από τους ίδιους της ιδιότητας του κατηγορουμένου και διότι εκτιμούν ότι έτσι ενισχύουν την υπερασπιστική τους τακτική. Όλες οι σχετικές καταθέσεις βρίθουν ανακριβειών, αντιφάσεων, ασαφειών, ακόμη και παραλογισμών".
Ο Γιάννης Αγγέλου καλύπτει όλους τους κατηγορούμενους πρώην υπουργούς και υφυπουργούς, πλην του Πέτρου Δούκα, υπογραμμίζοντας ότι "ενήργησαν αυστηρά στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, υπογράφοντας σχετικές υπουργικές αποφάσεις και με πλήρη πεποίθηση ότι έπρατταν το νόμιμο και ορθό".  Για τον Θ. Ρουσόπουλο δηλώνει ότι "δεν γνωρίζει" αν οι μοναχοί τον χρησιμοποίησαν για τις επιδιώξεις τους.
Όσον αφορά στον πρώην υφυπουργό Οικονομικών λέει ότι "κάτι θυμάται, αλλά δεν το θυμάται καλά" και ότι θυμάται μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του τον Ιούλιο του 2004, κατά την οποία του υπέμνησε να δει την επιστολή του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου της Ξάνθης Ξυνίδη.
Πρόσθεσε δε, ότι "όσοι αναφέρονται στο Μέγαρο Μαξίμου, το κάνουν για ευνόητους λόγους, διότι με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να βρουν άλλοθι για τις δικές τους ενέργειες. Το κάνουν δε εκ των υστέρων, εντελώς όψιμα και μάλιστα όταν απέκτησαν την ιδιότητα του κατηγορουμένου", ενώ συνδέει την εμπλοκή του ονόματός του με την "εγγύτητα του με τον πρωθυπουργό, θεωρώντας ότι μέσω αυτού θα μπλέξουν τον Κ. Καραμανλή".
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!
ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ!!
ΤΟ  ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ
ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ! ΤΟ ΜΠΛΕΞΑΝΕ !!!
ΒΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ
ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ;;;;;;
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ !! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ -ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ.....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου