"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Τραγωδία με 15 νεκρούς στο Love Parade της Γερμανίας



Συνολικά 15 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και πολλές δεκάδες τραυματίστηκαν, αρκετοί εκ των οποίων σοβαρά στο δημοφιλές φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Love Parade στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. Το δυστύχημα συνέβη όταν επικράτησε  πανικός στη σήραγγα εισόδου στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Πληροφορίες των γερμανικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι προκλήθηκε πανικός και τα θύματα ποδοπατήθηκαν αφότου οι Αρχές προσπάθησαν να εμποδίσουν χιλιάδες ανθρώπους να φθάσουν στο χώρο διεξαγωγής του Love Parade, καθώς επικρατούσε ήδη μεγάλος συνωστισμός.
Η αστυνομία -η οποία διέθετε δύναμη 1.200 ανδρών- απέκλεισε το χώρο και καλούσε με μεγάφωνα να επιστρέψουν όσοι επιχειρούσαν να εισέλθουν. Όμως ξέσπασε πανικός και εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους.
                  Προηγούμενες φωτογραφίεςΕπόμενες φωτογραφίες1234518 φωτογραφίες
Οι διασώστες δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο, ενώ οι τοπικοί αξιωματούχοι αποφάσισαν να μην δώσουν εντολή μαζικής εκκένωσης του χώρου υπό το φόβο ότι θα ξεσπάσει μεγαλύτερος πανικός.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι δεκάδες άνθρωποι ήταν σωριασμένοι ο ένας πάνω στον άλλον. Πολλοί λιποθύμησαν. «Δεν υπήρχε διαφυγή. Οι άνθρωποι ήταν πιεσμένοι πάνω στον τοίχο. Φοβόμουν ότι θα πεθάνω» δήλωσε ένας από συμμετέχοντες που παγιδεύτηκε στο τούνελ.
Συνολικά 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν (εννέα γυναίκες και έξι άνδρες), δέκα χρειάστηκαν ανάνηψη από τους διασώστες, ενώ οι τραυματίες φθάνουν τους 100 και πολλοί βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Το πλήθος ήταν τόσο μεγάλο που πολλοί από τους συμμετέχοντες δεν είχαν καταλάβει καν τι συνέβαινε στη σήραγγα...
Οι οργανωτές του φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Γερμανία και διαρκεί όλη την ημέρα ανέμεναν προσέλευση άνω του ενός εκατομμυρίου.
Το φεστιβάλ Love Parade προσελκύει λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο. Συμμετέχουν άρματα από πολλές χώρες, ανάμεσά τους Ρωσία, Βραζιλία, Ολλανδία, Ισπανία και Αυστραλία, τα οποία επρόκειτο να παρελάσουν στην πόλη για δέκα ώρες.
Το φεστιβάλ «γεννήθηκε» στο Βερολίνο το 1989 ως εκδήλωση ειρήνης και εξελίχθηκε σε μεγάλο, ανοιχτό φεστιβάλ μουσικής. Αποτελούσε θεσμό για τη γερμανική πρωτεύουσα μέχρι πριν από λίγα χρόνια όταν εξαιτίας οικονομικών κυρίως λόγω άρχισε να διεξάγεται σε άλλες γερμανικές πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου