"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια

Στις 16.30 το μεσημέρι της Τρίτης θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη η νεκρώσιμος ακολουθία για τον δημοσιογράφο Σ.Γκιόλια.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1973 στη Γερμανία. Σύντομα η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε.

Στην ηλικία των 19 ετών ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα, ενώ παράλληλα σπούδαζε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.


Το 2009 ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ 98.9.


Στην αρχή της καριέρας του ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ γράφοντας κατά καιρούς σχεδόν σε όλες της αθλητικές εφημερίδες της χώρας με τελευταία τον «Πρωταθλητή».


Οι εργαζόμενοι στις αθλητικές ομοσπονδίες (ΠΣΥΑΣ) σε ανακοίνωση που εξέδωσαν εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


«Ο ΠΣΥΑΣ εκφράζει τη θλίψη των μελών του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Δεν θα σταθούμε στην αυτονόητη καταδίκη της εκτέλεσης ενός νέου ανθρώπου, με έγκυο γυναίκα και μικρό παιδί, ο οποίος ασχολήθηκε συστηματικά με τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό. Το θέμα είναι να ριχτεί φως στη στυγερή αυτή δολοφονία και να συλληφθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Η οικογένεια του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα 989 εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ευχόμαστε η αστυνομία να βρει τους δράστες της πρωτοφανούς εκτέλεσης. Στην έγκυο σύζυγό του και στο παιδί του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και υποσχόμαστε να σταθούμε δίπλα τους σε αυτή την απίστευτη δοκιμασία που περνάνε.


» Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΘΕΜΑ 989 δηλώνει πως θα συνεχίσει αταλάντευτα στο δρόμο της αληθινής, έγκυρης και ασυμβίβαστης δημοσιογραφίας την οποία ο Σωκράτης Γκιόλιας υπηρέτησε μέχρι την τελευταία του πνοή. Καμία απειλή δεν πρόκειται να μας φιμώσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου