"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Έφτιαξαν μανδύα που σε κάνει... αόρατο



«Μανδύα αορατότητας», από μικροσκοπικά σωματίδια γυαλιού, ο οποίος έχει την ικανότητα, όταν περιβάλλει ένα αντικείμενο, να «καμπυλώνει» τις ακτίνες του φωτός που πέφτουν πάνω του κι έτσι να το καθιστά αόρατο στα ανθρώπινα μάτια κατασκεύασαν επιστήμονες στην Αμερική.

Οι ερευνητές του Τεχνολογικού Ινστιτούτου του Μίσιγκαν, υπό την καθηγήτρια Ελένα Σεμουτσκίνα, παρουσίασαν τη σχετική έρευνα στο περιοδικό Applied Physics Letters του Αμερικανικού Ινστιτούτου Φυσικής.

Προς το παρόν, το επίτευγμα έχει περισσότερο θεωρητικό χαρακτήρα, καθώς έχει καταστεί εφικτό μόνο στο εργαστήριο με την χρήση υπέρυθρου φωτός και προσομοιώσεων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά αν το ίδιο συμβεί με το ορατό φως, τότε οποιοδήποτε αντικείμενο θα εξαφανιζόταν μπροστά από τα μάτια μας.

Διάφορες επιστημονικές ομάδες ανά τον κόσμο εργάζονται για τη δημιουργία ανάλογων «μανδυών» από τα λεγόμενα «μετα-υλικά» (δηλαδή υλικά με ιδιότητες που δεν υπάρχουν στη φύση), αλλά είναι η πρώτη φορά που αναπτύχθηκε ένας μη μεταλλικός γυάλινος μανδύας αορατότητας.

Το περιοδικό New Scientist προέβλεψε πέρυσι ότι το πολύ σε 30 χρόνια οι μανδύες αορατότητας θα αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου