"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Δεύτερο τουρκικό πλοίο ερευνά την ελληνική υφαλοκρηπίδα


Η Αθήνα εξακολουθεί να παρατηρεί «από απόσταση» τις προκλητικές κινήσεις της Αγκυρας σε τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ενώ η τουρκική κυβέρνηση εκτός από το «Πίρι Ρέις» στην περιοχή του Καστελόριζου επανέφερε χθες στο Β. Αιγαίο το πλοίο «Τσεσμέ» και πάλι μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Συγκεκριμένα χθες τα ξημερώματα το τουρκικό πλοίο ερευνών «Τσεσμέ» βγήκε από τα Στενά και κατευθύνθηκε βόρεια, σε απόσταση 8 ν.μ. από την Αλεξανδρούπολη, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Εκτοτε κινείται σε μια κατεύθυνση Ανατολής - Δύσης ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη.
Η χθεσινή «καινοτομία» είναι ότι τα τουρκικά ερευνητικά πλοία, το «Τσεσμέ» στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και το «Πίρι Ρέις» στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, συνοδεύονται, διακριτικά και από απόσταση, στα διεθνή ύδατα από τουρκικές ακταιωρούς.
Από ελληνικής πλευράς τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων παρακολουθούν σκάφη του Λιμενικού.
Η ελληνική κυβέρνηση χθες δεν προέβη σε νεότερη ανακοίνωση ή διπλωματική αντίδραση.
«Αμεσες, συντονισμένες και αποφασιστικές ενέργειες» ζητεί από την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Δ. Αβραμόπουλος, για να απαντήσει στην προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Σε δήλωσή του σημειώνει ότι είναι πλέον δύο τα τουρκικά ερευνητικά σκάφη που «ανενόχλητα πραγματοποιούν έρευνες σε ελληνική υφαλοκρηπίδα, την ώρα που οι διερευνητικές επαφές για τον καθορισμό της υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου