"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Εκβιαστής εντόπιζε τα θύματά του μέσω... αγγελιών


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 55χρονος ημεδαπός που κατηγορείται για «εκβίαση και απάτη κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή» και συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο 55χρονος εντόπιζε μέσω αγγελιών εφημερίδων ανθρώπους που δήλωναν ότι τους είχαν κλέψει ή είχαν χάσει αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ταχύπλοα σκάφη, διαβατήρια σκύλους κλπ.. Στη συνέχεια πικοινωνούσε τηλεφωνικά μαζί τους και απαιτούσε τη καταβολή υψηλών χρηματικών ποσών προκειμένου να τους τα παραδώσει.
Την περασμένη Παρασκευή επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτρια Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο είχε αφαιρεθεί προ εικοσαημέρου και απαίτησε την καταβολή του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ προκειμένου να της το παραδώσει.
Ο δράστης συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο ίδιος είχε εμπλακεί σε συνολικά δεκαεπτά περιπτώσεις εκβιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου