"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Eλλάδα: Ουρές στα πρατήρια βενζίνης - Προβλήματα στο εμπόριο και στον τουρισμό


Eλλάδα: Ουρές στα πρατήρια βενζίνης - Προβλήματα στο εμπόριο και στον τουρισμό Εντάθηκαν από το πρωί τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα ενώ οι ουρές στα πρατήρια που εξακολουθούν να έχουν βενζίνη πολλαπλασιάζονται. Τα περισσότερα πρατήρια πάντως έχουν ήδη ξεμείνει από καύσιμα καθώς οι καταναλωτές έσπευσαν από χθες το απόγευμα να "φουλάρουν" με αποτέλεσμα τα αποθέματα να εξαντληθούν ταχύτερα.

    Η ζήτηση βενζίνης είναι αυξημένη και εξαιτίας του γεγονότος ότι χθες και σήμερα για πολλούς ξεκίνησαν οι θερινές διακοπές. Ταυτόχρονα τα αποθέματα των πρατηρίων βρίσκονταν στα συνήθη επίπεδα καθώς η απεργία διαρκείας των βυτιοφορέων ξεκίνησε αιφνιδιαστικά, οπότε οι βενζινοπώλες και οι εταιρίες εμπορίας καυσίμων δεν είχαν το χρονικό περιθώριο να γεμίσουν τις δεξαμενές των πρατηρίων.

    Σύμφωνα με πηγές της αγοράς τα μισά περίπου πρατήρια έχουν ήδη ξεμείνει από καύσιμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν κινηθεί για εφοδιασμό της αγοράς ούτε τα ΙΧ βυτιοφόρα, ιδιοκτησίας των εταιριών εμπορίας καυσίμων.

    "Προβλήματα στο εμπόριο και στον τουρισμό"

    «Να πρυτανεύσει η λογική», ζητά ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, αναφερόμενος στην απεργία των μεταφορέων, και επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «η συντεχνία των ΔΧ Φορτηγών αποφασίζουν να στραγγίξουν την αγορά δημιουργώντας προβλήματα τόσο στην μεταφορά εμπορευμάτων όσο και στη διακίνηση τουριστών με την έλλειψη καυσίμων που θα δημιουργήσει η απεργιακή κινητοποίηση».

    Ο κ. Μίχαλος αναφέρει ότι το ΕΒΕΑ εμμένει στις πάγιες θέσεις του προτείνοντας τη μείωση του κόστους απόκτησης αδείας στο ελάχιστο, προσαρμογή για χώρους στάθμευσης στα ελάχιστα ισχύοντα των χωρών της Ε.Ε., παροχή κινήτρων για την αντικατάσταση παλαιών οχημάτων, επιβολή τελών κυκλοφορίας με κλιμακωτή τιμολόγηση στα παλαιότερα οχήματα.

    «Οι λίγοι εναπομείναντες εκπρόσωποι ενός απαξιωμένου οικονομικού μοντέλου, πρέπει να κατανοήσουν ότι οι εποχές, είτε το θέλουν είτε όχι έχουν αλλάξει», καταλήγει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

    Ανάσχεση της κυκλοφορίας

    Ανάσχεση της κυκλοφορίας παρατηρείται από το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λόγω των φορτηγών -βυτιοφόρων , τα οποία απεργούν και είναι σταθμευμένα.

    Συγκεκριμένα, τα βυτιοφόρα έχουν σταθμεύσει στο ύψος της οδού Τατοΐου περίπου 50 στον αριθμό, στη δεξιά πλευρά του δρόμου προς Λαμία, γι αυτό και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς μέχρι τον κόμβο της οδού Λιοσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου