"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ανθεί το νταβατζιλίκι σε Ιράκ - Αφγανιστάν

Αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε εμπόλεμες περιοχές φαίνεται πως αναπτύσσουν, παράλληλα με τις επίσημες εργασίες τους, και ένα παράπλευρο επικερδέστατο επάγγελμα: το αρχαιότερο του κόσμου.
Για 
κάποιους, και το νταβατζιλίκι «παροχή υπηρεσιών» είναι... (φωτ. Ass. 
Press) Για κάποιους, και το νταβατζιλίκι «παροχή υπηρεσιών» είναι... (φωτ. Ass. Press) Σε κλίμα ταραχών, σύγχυσης αρμοδιοτήτων μεταξύ των τοπικών αρχών και της αμερικανικής νομοθεσίας και αστυνομικές και δικαστικές αρχές ήδη επιβαρημένες με πολλαπλές εγκληματικές δραστηριότητες, υπάλληλοι και αφεντικά κατασκευαστικών εταιρειών, επιχειρήσεων εστίασης, εταιρειών σεκιούριτι και μισθοφόρων κ.ά. βρίσκουν ευνοϊκό το έδαφος για το πατροπαράδοτο εμπόριο «λευκής» σαρκός.
Τα δύο μεγαλύτερα κέντρα εκπόρνευσης και διακίνησης των δύστυχων γυναικών δεν είναι βέβαια άλλα από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, τα δύο πιο καυτά σημεία του πλανήτη.
Στο Ιράκ
Πριν από δέκα χρόνια περίπου πρώτη η Dyncorp International κατηγορήθηκε ότι υπάλληλοί της διακινούσαν γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη. Δεν εδιώχθησαν ούτε οι υπάλληλοι ούτε η εταιρεία. Σύμφωνα με την «Ουάσιγκτον Ποστ», τον περασμένο Φεβρουάριο, ανεξάρτητος δημοσιογράφος δημοσίευσε συνεντεύξεις από γυναίκες στο Ιράκ που κρατούνταν και εκπορνεύονταν με το ζόρι, προκειμένου να «ξεχρεώσουν». Ο ίδιος δημοσιογράφος κατηγόρησε εταιρεία που είχε αναλάβει υπεργολαβία για τον αμερικανικό στρατό (εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα σε στρατιωτικές βάσεις) στο Ιράκ, ότι στρατολογούσε γυναίκες από τις πατρίδες τους, με την υπόσχεση ότι θα δουλέψουν σε ινστιτούτα αισθητικής στο Ντουμπάι, τους αφαιρούσε τα διαβατήρια και τις έστελνε σε οίκους ανοχής στο Ιράκ. Το ποσόν που έπρεπε να αποπληρωθεί με σεξουαλικές υπηρεσίες προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες ήταν ακριβώς 1.100 δολ. έκαστη.
Πρώην σεκιουριτάς της διαβόητης εταιρείας μισθοφόρων Blackwater -νυν Xe services- κατήγγειλε ότι είδε συναδέλφους του, μαζί με Αμερικανούς στρατιώτες, να πληρώνουν Ιρακινές για σεξ, ακόμη και κοριτσάκια 12 και 13 χρόνων. Σε όλες τις περιπτώσεις η δικαστική έρευνα δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει στοιχεία, ικανά να στηρίξουν δικογραφία.
Από την Κίνα
Στο Αφγανιστάν, μία από τις σκοτεινές πτυχές του κυκλώματος πορνείας ήρθε στο φως την περίοδο 2006-2007, όταν ύστερα από επιδρομή σε οίκους ανοχής, ελευθερώθηκαν 90 Κινέζες που δήλωσαν ότι τις είχαν μεταφέρει στη χώρα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Το 2007, σύμφωνα πάλι με την «Ουάσιγκτον Ποστ», αποκαλύφθηκε ότι εργαζόμενοι στην ArmorGroup, εταιρεία σεκιούριτι υπεύθυνη για την προστασία της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Καμπούλ, όχι μόνο επισκέπτονταν πορνεία μεταμφιεσμένα σε κινεζικά εστιατόρια αλλά και ότι πολλοί εξ αυτών ασχολούνταν και με τη διακίνηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών στη χώρα.
Ο Τζέιμς Γκόρντον, πρώην επόπτης της εταιρείας, δήλωσε ότι κάποιος διευθυντής της κόμπαζε ανοικτά για τα νταβατζιλίκια του στην Καμπούλ, ενώ κάποιος άλλος, μαθητευόμενος παρακαλώ, κοκορευόταν ότι προκειμένου «να πιάσει την καλή» σκόπευε να αγοράσει γυναίκα για 20.000 δολάρια. Τελικά, η εταιρεία δεν μηνύθηκε, απλώς ο μαθητευόμενος -όχι ο μάνατζερ- απολύθηκε.
Οι τοπικές και οι αμερικανικές αρχές ολιγωρούν θεωρώντας ότι αυτές οι υποθέσεις είναι χρονοβόρες, πολυέξοδες και δύσκολα στοιχειοθετούνται κατηγορίες. Θα μπορούσε όμως να ισχύει και το αντίθετο: δεν στοιχειοθετούνται κατηγορίες επειδή ακριβώς οι αρχές ολιγωρούν.
Επιπλέον η νομική σύγχυση (σκόπιμη;) μεταξύ κάποιου που διακινεί γυναίκες και κάποιου που απλώς ψάχνει για πληρωμένο σεξ δυσχεραίνει τη διαλεύκανση. Οπως και με τα ναρκωτικά, αν δεν αθωώσεις τον χρήστη δύσκολα βάζεις φυλακή τον έμπορο. * 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου