"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Επανεμφάνιση της Σέχτας Επαναστατών με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια



Με την εν ψυχρώ δολοφονία του 37χρονου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια έγινε πράξη η απειλή των τρομοκρατών της Σέχτας Επαναστατών ότι μεταξύ των δημοσιογράφων βρισκόταν το επόμενο θύμα τους.
Η Λερναία Ύδρα της τρομοκρατίας ξαναχτύπησε χθες λίγα λεπτά πριν από τις πεντέμισι το πρωί και ο Σωκράτης Γκιόλιας, ο οποίος είναι πατέρας ενός δίχρονου αγοριού και περίμενε σε λίγους μήνες να γεννηθεί το δεύτερο παιδί του, είναι το δεύτερο θύμα των τρομοκρατών σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Είχε προηγηθεί, στις 24 Ιουνίου, η δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Βασιλάκη με το δέμαβόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, χθες τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την οικογένειά του, στην οδό Δαιδάλου, στην Ηλιούπολη, είχε όλα τα χαρακτηριστικά του «επαγγελματικού» χτυπήματος και επί ώρες οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν στραφεί στις επαγγελματικές δραστηριότητες του δημοσιογράφου με στόχο να εντοπισθούν εκείνοι που πιθανώς θα είχαν συμφέρον «να του κλείσουν το στόμα» πληρώνοντας ένα συμβόλαιο θανάτου. Ο δημοσιογράφος χτυπήθηκε στο κεφάλι, τον θώρακα, την πλάτη, τους μηρούς και ο θάνατός του ήταν θέμα ελάχιστου χρόνου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προσπάθησε να απομακρυνθεί.

Τα δύο εννιάρια
Η ανατροπή ήρθε το μεσημέρι, όταν οι βαλλιστικές εξετάσεις στους κάλυκες που περισυνελέγησαν από τον τόπο της δολοφονίας- πάνω από είκοσι- έδειξαν ότι τα όπλα που έκοψαν το νήμα της ζωής του 37χρονου δημοσιογράφου ήταν όπλα-σφραγίδες της Σέχτας Επαναστατών. Το ένα από τα δύο εννιάρια πιστόλια είναι αυτό που οι τρομοκράτες έχουν χρησιμοποιήσει και σε όλες τις προηγούμενες επιθέσεις, ενώ το δεύτερο είναι εκείνο με το οποίο δολοφόνησαν πριν από 13 μήνες τον αστυνομικό της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριο Σάββα. Δεκατρείς από τους κάλυκες που βρέθηκαν στην Ηλιούπολη προέρχονταν από το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο αστυνομικός, άλλοι τρεις με το όπλο των προηγούμενων επιθέσεων, οι οποίοι ταυτίζονται και με κάλυκα που είχαν αφήσει οι τρομοκράτες πάνω στον τάφο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μαζί με την πρώτη τους προκήρυξη.

Μετά την ανάληψη της έρευνας από την Αντιτρομοκρατική, οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες που πιθανώς έχουν καταγράψει κινήσεις των τρομοκρατών. Οι έρευνες επεκτείνονται και στην περιοχή του Αλίμου, από την οποία εκλάπη το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες προκειμένου να μεταβούν στον τόπο της δολοφονίας, αλλά και στο σημείο που το εγκατέλειψαν. Αστυνομικοί αναζητούν υλικό και από κάμερες στην περιοχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προκειμένου να εντοπίσουν τα μέσα διαφυγής που χρησιμοποίησαν οι δράστες μετά τον εμπρησμό του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Είχαν ακάλυπτα πρόσωπα
Το γεγονός ότι οι δράστες που μετείχαν στον επιχειρησιακό πυρήνα της επίθεσης είχαν ακάλυπτα πρόσωπα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα περιγραφές, δεν βοηθά ιδιαίτερα τις έρευνες. Με δεδομένο ότι την ώρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου δεν είχε ακόμη ξημερώσει, εκτιμούν ότι θα είναι δύσκολο στους μάρτυρες να δώσουν περιγραφές των χαρακτηριστικών τους.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής περιμένουν βοήθεια από τη σύζυγο του θύματος, όταν συνέλθει από το σοκ, ώστε με την κατάθεσή της να δώσει φως στο πώς οι δράστες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να παραπλανήσουν τον σύζυγό της ώστε να τον παρασύρουν στη θανάσιμη παγίδα που είχαν στήσει.

Οι δράστες δεν άφησαν ίχνη, αλλά άφησαν τη «σφραγίδα» τους με τα όπλα που χρησιμοποίησαν στη δολοφονική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου