"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ιράν: Η Τεχεράνη, θα αντιδράσει έντονα, εάν ελεγχθούν πλοία ή αεροσκάφη του από τρίτες χώρες, δήλωσε ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ

Ιράν: Η Τεχεράνη, θα αντιδράσει έντονα, εάν ελεγχθούν πλοία ή αεροσκάφη του από τρίτες χώρες, δήλωσε ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ
  1. Το Ιράν θα αντιδράσει έντονα εάν τα εμπορικά του πλοία ή αεροπλάνα γίνουν αντικείμενα ελέγχου, ανακοίνωσε σήμερα ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.
  2.     Απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών της 9 Ιουνίου προβλέπει την εφαρμογή περιορισμών στην ιρανική ναυτιλία και σε άλλους τομείς της ιρανικής οικονομίας σε μια προσπάθεια να πεισθεί η Τεχεράνη να σταματήσει τις δραστηριότητες της για τον εμπλουτισμό ουρανίου.
  3.     Σύμφωνα με τις τελευταίες κυρώσεις, χώρες θα έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τα πλοία που αποπλέουν ή κατευθύνονται στο Ιράν.
  4.     " Πρέπει να γνωρίζετε ότι όποιος λάβει μια απόφαση εναντίον του Ιρανικού Έθνους, όπως η αποκαλούμενη επιθεώρηση ιρανικών πλοίων ή η αναχαίτιση αεροσκαφών, θα δεχθεί αμέσως την αντίδραση του Ιράν", δήλωσε ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ σε μήνυμα του που μεταδόθηκε απ' ευθείας από το ραδιόφωνο.
  5.     Στις αρχές του μήνα, η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε στα αεροσκάφη της Iran Air να πετούν στον εναέριο χώρο των 27 χωρών-μελών της για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου