"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Αρον – Αρον, πώλησον εαυτόν…



ELLAS SOLDΣτον βωμό της οικονομικής ανάκαμψης και με πρόσχημα το μνημόνιο και τον εξωτερικό δανεισμό η λεγόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας βγάζει στο «σφυρί» την ακίνητη δημόσια περιουσία.
Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής (Παρασκευή) ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, διευρύνει την αρμοδιότητα της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων (Δ.Ε.Α.) δίνοντας της την υπερ-εξουσία να συγκροτεί εταιρίες με ιδιώτες, με δυνατότητα αγοράς και πώλησης ακόμη και κρατικών εκτάσεων παρακάμπτοντας το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Η αμφιλεγόμενη ρύθμιση αναφέρει προκλητικά: «Το Δημόσιο μετά από σχετική απόφαση της Δ.Ε.Α. δύναται να ιδρύει ημεδαπές εταιρίες, είτε ως ο μόνος μέτοχος ή εταίρος είτε από κοινού με οποιαδήποτε νομικά πρόσωπα, οι οποίες θα δύνανται να προβαίνουν στην απόκτηση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου. Στην έννοια του περιουσιακού στοιχείου περιλαμβάνονται ιδίως ακίνητα ή κινητά πράγματα, κάθε είδους εμπράγματα, ενοχικά ή εν γένει περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα, όπως ενδεικτικά βιομηχανικής ιδιοκτησίας και πνευματικά δικαιώματα».
Ο Γάτος της Βουλής

2 σχόλια:

  1. Δρομέα δυστυχώς ούτε δρόμο δεν μπορούμε να πάρουμε. Όμως απατώνται όσοι βασίζονται στο μούδιασμα που επικρατεί τώρα.
    Καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα ! Καλημέρα !
    Καλώς ήρθες φίλε μου Χριστόφορε !
    Εάν δεν ξεμουδιάσουμε τώρα, θα ξεμουδιάσουμε
    αργότερα...και ξέρεις όταν μένεις σε ακινησία πολύ καιρό, όταν αρχίζεις να κινήσαι, μετά τρέχεις...κι αν έχεις πέτρες....τις ρίχνεις πιο
    γρήγορα, και εδώ ευτυχώς έχουμε ακόμα πολλές για να πετάξουμε σε όλους αυτούς......
    Σε χαιρετώ με εκτίμηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή