"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

MIA ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Μία μέρα μετά την αποκάλυψη του Ιβαν Σαβίδη για το χαμηλότοκο δάνειο που ο Πούτιν έδινε για να σώσει την ελληνική οικονομία και ο Παπανδρέου ούτε καν το συζήτησε αλλά πήγε καρφωτός στο ΔΝΤ, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Βλαδίμηρο να επισκεφθεί την Ελλάδα όποτε θέλει, ίσως για να δείξει ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι καλές.
Μήπως αυτό  επιβεβαιώνει ακόμη παραπάνω, την πληροφορία που από πέρισυ ακόμη σας είχαμε δώσει;
Τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν και η εφιαλτική επιλογή του μνημονίου του ΔΝΤ, από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ επίσης δεν αλλάζει.
Εκείνο που μπορεί να αλλάξει είναι ο τρόπος οικονομικής  διοίκησης της Ελλάδας, με την ελπίδα να ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών της.
Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε λάθος δρόμο και ότι το δρόμο αυτό μας τον επέβαλαν εκείνοι που ήθελαν να φέρουν στην Ελλάδα δυστυχία και βέβαια να πάρουν όλα τα πετρέλαια και όλο το φυσικό αέριο και όλες τις στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ για ένα κομμάτι ψωμί.
Εκείνοι που ψήφισαν σαν υπάκουα στρατιωτάκια πριν από  ένα και πλέον χρόνο το ΔΝΤ, έφεραν σε εκατομμύρια ανθρώπους την δυστυχία, ενώ υπήρχαν πολλές και ποικιλότροπες άλλες επιλογές.
Οι ίδιοι οι ψηφίσαντες το ΔΝΤ, συνέχισαν να ζουν στη χλιδή και την ξενοιασιά, με τους παχυλούς μισθούς τους να πληρώνονται από εκείνους που απέκτησαν καρδιακά νοσήματα ή που υπέστησαν νευρικούς κλονισμούς ή που αυτοκτόνησαν, επειδή ήταν έντιμοι και δεν άντεχαν το να μην πληρώσουν τα χρέη των επιχειρήσεών τους, χρέη που το μνημόνιο δημιούργησε.
Η ιστορία έχει ήδη γράψει, δυστυχώς για αυτούς, τα ονόματά τους με ανεξίτηλα γράμματα. Τα έγραψε για να θυμούνται όλοι ποιοί ήταν εκείνοι που ψήφισαν το μνηγμόνιο.
.liako.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου