"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΚΡΑΤΑΝΕ 680 ΤΟΝΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ,ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ;;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
Στο Λαύριο, στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, «φιλοξενούνται» από το 2003 πάνω από 680 τόνοι εκρηκτικά που κατασχέθηκαν από το πλοίο «Baltic Sky» στην περιοχή του Αστακού. Μάλιστα μέρος αυτών έχει αποθηκευτεί εκτός από το Λαύριο στα Δερβενοχώρια και τη Μαγνησία. 
Τα συγκεκριμένα εκρηκτικά κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα και, όπως φαίνεται στο εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», «τα εν λόγω υλικά είναι ποιοτικά υποβαθμισμένα και παράταση χρόνου αποθήκευσής τους εγκυμονεί κινδύνους που αυξάνονται όσο αυξάνεται ο χρόνος παραμονής τους».
Επίσης,εδώ και μία δεκαετία 34 κοντέινερ με πυρομαχικά-πυροκροτητές, γεμίσματα και βλήματα κατέληξαν στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Λαύριο. Τα κοντέινερ στο Λαύριο, για τα οποία έκανε ερώτηση στη Βουλή ο κ. Γιάννης Δημαράς, ανήκουν σε αμερικανική εταιρεία και τα φιλοξενεί, έναντι ενοικίου, η κρατική εταιρεία από το 2001 με δικαίωμα να τα επιθεωρεί και να καταστρέφει όσα κρίνει επικίνδυνα, αλλά και να τα πωλεί με κέρδος αν βρει πελάτες. Ωστόσο κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς,σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», μάλλον κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχουν. Παρότι δύο φορές στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων κατατέθηκε σχετική ερώτηση για τα παραπάνω, καμία μέριμνα δεν λήφθηκε υπόψη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος» τις τελευταίες μέρες η κρατική εταιρεία βρίσκεται στη φάση μεταφοράς των κοντέινερ από τους ειδικά διαμορφωμένους υπαίθριους χώρους σε στεγασμένες αποθήκες, αν και αυτό δεν αλλάζει τη σύνθεση του εκρηκτικού υλικού.


ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΦΑΚΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου