"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η Ντόρα μας κράζει: Αν δεν μπω στη Βουλή, πάω σπίτι μου

Η Ντόρα Μπακογιάννη προτίθεται να αποχωρήσει από την πολιτική, αν στις επόμενες εκλογές η Δημοκρατική Συμμαχία αποτύχει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κοινοβούλιο.

"Δεν πάει κανείς γυρεύοντας να λέει μονίμως είμαι εδώ πέρα. Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι άνθρωποι. Αν πράγματι πιστεύει κανείς ότι δεν χρειάζεσαι σε στέλνει σπίτι σου. Αυτή είναι η αρχή της Δημοκρατίας", δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του "Σκάι".

Υποστήριξε, πάντως, ότι η "Δημοκρατική Συμμαχία" θα είναι η έκπληξη των εκλογών και δεν έδειξε να πτοείται από το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν κάτω από 3% στο κόμμα. Υποστήριξε ότι οι εταιρείες σφυγμομετρήσεων χρησιμοποιούν τεχνικές που αφορούν τα υπάρχοντα κόμματα και όχι σε ένα νέο.


Υ.Γ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ;
ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ; Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου