"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ραντεβού την Τρίτη δίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί

Το μεσημέρι, αποχώρησαν από το κέντρο της Αθήνας, όπου για μία ώρα η περιοχή της Πλατείας Συντάγματος ήταν αποκλεισμένη με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Για την Τρίτη στις 10 το πρωί ανανέωσαν το ραντεβού τους οι αυτοκινητιστές ταξί, οπότε και προγραμματίζουν μηχανοκίνητη πορεία προς της Βουλή. Το μεσημέρι, αποχώρησαν από το κέντρο της Αθήνας, όπου για μία ώρα η περιοχή της Πλατείας Συντάγματος ήταν αποκλεισμένη με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Τα ταξί ήταν παραταγμένα από τον Αγιο Σώστη έως τη λεωφόρο Αμαλίας και από την αμερικανική Πρεσβεία έως το ξενοδοχείο Χίλτον, ωστόσο η αστυνομία απέτρεψε τη μετάβασή τους στην πλατεία.
Οι ιδιοκτήτες ταξί αντιδρούν στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και ζητούν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Ραγκούση, προκειμένου να θέσουν τις προτάσεις τους.
Νωρίτερα, περίπου 2.500 ιδιοκτήτες ταξί παρέταξαν τα οχήματά τους στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά, αποκλείοντας τμηματικά την είσοδο σε πολλές πύλες. Λεωφορεία και τρόλεϊ ακινητοποιήθηκαν στο λιμάνι, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι την επιβίβασή τους στα πλοία.
Μεγάλα προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην ακτή Ξαβερίου όπου βρίσκονται αγκυροβολημένα κρουαζιερόπλοια, καθώς οι τουρίστες δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν στα πούλμαν για να επισκεφθούν τουριστικούς χώρους της Αθήνας.
Μετά από διαπραγματεύσεις με το λιμενάρχη Πειραιά οι απεργοί άφησαν ελεύθερες δύο πύλες στην ακτή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι τουρίστες. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα μόνο σήμερα από την ακτή Ξαβερίου αναμενόταν να εξέλθουν περίπου 15.000 τουρίστες.
Το πρωί πολλές εκατοντάδες ταξί σχημάτισαν ουρά χιλιομέτρων από την είσοδο του αεροδρομίου και προς την Αττική οδό, αφήνοντας μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας για την κίνηση των οχημάτων, προκαλώντας επίσης προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Οι κινητοποιήσεις αυτές προκάλεσαν την παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένης Ράικου, καθώς προκάλεσαν κυκλοφοριακό έμφραγμα και ταλαιπωρία σε εκατοντάδες ταξιδιώτες.
Η κ. Ράικου έδωσε εντολή να σχηματίζονται αμέσως δικογραφίες για όσους οδηγούς ταξί διαπιστώνεται ότι διαπράττουν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Μάλιστα, τα οχήματα όσων απεργών δεν συμμορφώνονται θα κατάσχονται.
Στην Πάτρα, ένταση δημιουργήθηκε κοντά σε ξενοδοχείο του Ρίου, όταν ιδιοκτήτες ταξί επιχείρησαν να πλησιάσουν τον χώρο όπου πρόκειται να γίνει περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ Οι δυνάμεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους ιδιοκτήτες ταξί, κάνοντας χρήση χημικών ενώ εκείνοι απάντησαν με πέτρες. Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους αυτοκινητιστές, που όμως παραμένουν συγκεντρωμένοι σε σχετικά κοντινή απόσταση. Από την πλευρά της, η Αστυνομία έχει αποκλείσει μεγάλο μέρος του δρόμου, που οδηγεί στο ξενοδοχείο, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Ρίο.
Χωρίς ταξί παραμένει και η Σάμος από τα ξημερώματα, αφού οι αυτοκινητιστές συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία του κλάδου τους. Οι ιδιοκτήτες ταξί του νησιού προγραμματίζουν για το πρωί της Τρίτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο Μαλαγαρίου, ενώ στην συνέχεια τα ταξί θα κατευθυνθούν στο διοικητικό μέγαρο της περιφερειακής ενότητας.
Πολιτική αντιπαράθεση
Οι κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών προκάλεσαν έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ. Ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποκινεί τις κινητοποιήσεις   , προκαλώντας την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη [.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου