"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Σφοδρές συγκρούσεις με τουλάχιστον 4 νεκρούς ξέσπασαν στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου, την επομένη της παράδοσης του πρώτου αεροπορικού φορτίου ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ για 3,7 εκατ. λιμοκτονούντες Σομαλούς.

Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στη Σομαλία βρίσκονται αντιμέτωπα με τον λιμό που θερίζει ζωές
Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στη Σομαλία βρίσκονται αντιμέτωπα με τον λιμό που θερίζει ζωές
Σφοδρές συγκρούσεις με τουλάχιστον 4 νεκρούς ξέσπασαν στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου, την επομένη της παράδοσης του πρώτου αεροπορικού φορτίου ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ για 3,7 εκατ. λιμοκτονούντες Σομαλούς. Δεκάδες χιλιάδες από αυτούς συρρέουν σε κυβερνητικά κτίρια για να παραλάβουν τρόφιμα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε διασταυρούμενα πυρά της ισλαμιστικής οργάνωσης Αλ Σαμπάμπ, που πρόσκειται στην Αλ Κάιντα, και ειρηνευτικών στρατευμάτων της Αφρικανικής Ενωσης. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, οι ισλαμιστές αντάρτες που ελέγχουν τμήματα της χώρας απαιτούν "μίζες" από τους αξιωματούχους του ΟΗΕ για να τους επιτρέψουν την πρόσβαση σε πληγείσες περιοχές. Οταν δεν γίνεται δεκτό το αίτημά τους, πυρπολούν κιβώτια με τρόφιμα και φάρμακα. Στην τελευταία της ανακοίνωση η Αλ Σαμπάμπ επιβεβαίωσε το εμπάργκο στις ανθρωπιστικές αποστολές του ΟΗΕ, το οποίο είχε άρει προσωρινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου