"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το πρόγραμμα «ΧΑΟΣ» απειλεί την Αγία Εκκλησία του Χριστού


Οι  περισσότεροι των παρατεταμένα κοιμώμενων τον... ύπνο του δικαίου νεοελλήνων πανηγυρίζουν(;) για μια απόφαση που ουσιαστικά τους πισωγυρίζει εργασιακά και συνεπακόλουθα κοινωνικά στα χρόνια του Μεσαίωνα και δικαιώνει τα σχέδια των παγκοσμιοποιημένων βάρβαρων εξουσιαστών με βάση την Εσπερία.
Οι διεθνείς αναγνωρισμένοι Οίκοι της τάχα μου πιστωληπτικής αξιολόγησης-υποδούλωσης των κρατών με τα εδώ παπαγαλάκια τους - πολιτικούς,οικονομικούς αναλυτές και δημοσιογράφους - κάνουν το παν προκειμένου να «περάσουν» στην πλειονότητα των κατοίκων της χώρας μας μια πλασματική εικόνα σωτηρίας από τους δανειστές μας. Παράλληλα, «αποκοιμίζουν» τους πολίτες υποθηκεύοντας τα υπάρχοντά τους και  υπονομεύοντας θεσμούς και αξίες.
Πρωταρχικός τους στόχος οι εκκλησιαστικοί άρχοντες, μια και οι πολιτικοί ταγοί ο ένας μετά τον άλλον παραδίδονται σχεδόν αμαχητί στις «φιλήδονες» επιταγές των επικυρίαρχων και υποτάσσονται στη θεοποίηση της Οικονομίας και... προσκυνούν την Αγιοποίηση του ευρώ. Οι πνευματικές αναζητήσεις εξοστρακίζονται και οι πνευματικοί ποιμένες μπαίνουν στην... μαύρη λίστα.
Στο στόχαστρο των χρηματοπιστωτικών Λόμπυς και των πολυεθνικών εταιριών που αποζητούν εναγωνίως την απο-ιεροποίηση της κοινωνίας και τον «στραγγαλισμό» των κληρικών-αρχίζοντας από τη ραγδαία συρρίκνωσή τους-ώστε οι πιστοί ως άβουλα πρόβατα να παραδοθούν στις δόλιες ορέξεις τους.
Οι απόκρυφοι φάκελοι σκοτεινών εν Ελλάδι συνεργατών Ευρωπαίων Μανδαρίνων με έδρα τις Βρυξέλλες-απ΄όπου ο Γιώργος Παπανδρέου με πολλά χαμόγελα αποθέωνε την περασμένη εβδομάδα εαυτόν και αλλήλους για τη διάσωση-ενταφιασμό των ελληνικών νοικοκυριών μέσω επιλεκτικής πτώχευσης- μερικοί από τους οποίους είναι στα χέρια ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και άλλοι στην κατοχή Ελληνα Ιεράρχη αποκαλύπτουν το ύπουλο project με το κωδικό όνομα «chaos» δηλαδή «χάος», το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αποσκοπεί στη διάλυση της Ελλαδικής Εκκλησίας, στην «φίμωση» με πανούργο τρόπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερωνύμου, στην «εξουδετέρωση» δυναμικών Αρχιερέων, όπως ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ και στην αποψίλωση του εκκλησιαστικού σώματος από ιερείς.
Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατό πλέον να ερμηνευτεί η πρεμούρα των κρατούντων του πρωθυπουργού και των πραιτωριανών του για μετατροπή των θρησκευτικών λειτουργών δηλαδή των κληρικών όλων των βαθμίδων σε δημοσίους υπαλλήλους και την υπαγωγή τους στο κατάπτυστο νομοσχέδιο του τότε ηλεκτρονικής διακυβερνησης και Εσωτερικών-υπό τον Ιωάννη Ραγκούση- για την πρόσληψή τους στο δημόσιο τομέα.
Υπό την απειλή, λοιπόν, του "πέντε ιερείς συνταξιοδοτούνται ένας εισέρχεται στην ιεροσύνη γιατί το κρατικό ταμείο δεν αντέχει στην ακατάσχετη μισθοδοσία του κλήρου" ουκ ολίγοι κληρικοί ετοιμάζουν τις... βαλίτσες τους για το εξωτερικό με πρώτο σταθμό, την Κύπρο.
Η μετανάστευση στο νησί της Αφροδίτης φαντάζει, πλέον, ιδανική λύση για το εν δυνάμει αδιέξοδο, για το... διαβολικό σχέδιο που απειλεί να απογυμνώσει «λειτουργικά» και ποιμαντικά την ελληνική περιφέρεια στερώντας από αξιόλογα στελέχη την Εκκλησία της Ελλάδας.
Ένας από τους πρώτους-ίσως ο πρώτος-που μεταναστεύει αυτή την κρίσιμη στιγμή  για διακονήσει ενορία της Μητροπόλεως Πάφου στη Μεγαλόνησο, ο διάκος Δημήτριος Καλάργυρος.
Έτσι, έπειτα από την εξαγωγή επιστημόνων, καλλιτεχνών και εργατών προκύπτει, πιά και αναγκαστική «εξαγωγή» κληρικών.
    
Εμμανουήλ Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου