"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Απούσα η Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις για το χρέος της λέει ο Τσίπρας

Απαντήσεις για την απουσία της Ελλάδας από τις διαπραγματεύσεις που πραγματοποιούνται για το ελληνικό χρέος τις τελευταίες μέρες Ρώμη, με συμμετοχή κυβερνήσεων άλλων κρατών και τραπεζών ζητάει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με επίκαιρη ερώτηση που απηύθυνε στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, τα διαπραγματευτικά πλεονεκτήματα της χώρας διαρκώς λιγοστεύουν και ο χρόνος που δώσαμε στους πιστωτές οδήγησε στον περιορισμό των συνεπειών στο χρηματοπιστωτικό τους πρόβλημα. 

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάει απαντήσεις από τον πρωθυπουργό, γιατί η Ελλάδα δεν δίνει έστω και την ύστατη στιγμή μια μάχη για την επίτευξη δομικής ευρωπαϊκής λύσης στο πρόβλημα του χρέους η οποία θα περιλαμβάνει διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και μεταφορά χρέους στην ΕΚΤ. Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας, ρωτάει τον Γιώργο Παπανδρέου, αν προτίθεται να διεκδικήσει ευρωπαϊκή εγγύηση των αποταμιεύσεων προκειμένου «να αποφευχθεί το απευκταίο ενδεχόμενο “αργεντινοποίησης” του ελληνικού προβλήματος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου