"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Από Ήρωες … κατάδικοι

Τέσσερις από τους «ήρωες τους σύγχρονου ελληνισμού» κατά την αριστερά και την ψευτοδιανόηση του Κολωνακίου, δηλαδή τους 300 απεργούς πείνας της Υπατείας, τέσσερις δηλαδή από αυτούς για τους οποίους επί τόσους μήνες μας είχαν πρήξει ότι ήταν τα … υποδείγματα των μεταναστών που εργαζόντουσαν σκληρά και στους οποίους το ελληνικό κράτος άκαρδα δεν απέδιδε δικαιώματα, υπήκοοι Μαρόκου, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Γιατί; Γιατί κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε πριν αυτοί επιβιβαστούν στο αεροπλάνο προκειμένου να «επισκεφθούν» τις χώρες τους, σύμφωνα με την συμφωνία της άκρας αριστεράς με το ΠΑΣΟΚ, στις βαλίτσες τους, βρέθηκαν αντικείμενα που είχαν κλαπεί από σπίτια και οχήματα στην Αθήνα. Οι δράστες, σκόπευαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Τυνησία, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους χορηγήθηκε.
Στις βαλίτσες τους, βρέθηκαν αντικείμενα που είχαν κλαπεί από σπίτια και οχήματα στην Αθήνα. Ακόμη Στην κατοχή τους υπήρχαν φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, φορτιστές κινητών τηλεφώνων, μπαταρίες κινητών τηλεφώνων, πλοηγοί GPS, συσκευή παιχνιδιών Playstation, ρολόγια, γυαλιά ηλίου και άλλα πολλά αντικείμενα.
Όλα αυτά φυσικά, δεν ήταν οι … καρποί της σκληρής τους επί χρόνια εργασίας στην χώρα μας, όπως μας πληροφορούσαν τα κυρίαρχα μήντια και οι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αλλά προϊόντας εγκλήματος.
Προϊόντα πλιάτσικου σε σπίτια Ελλήνων, οι οποίοι είχαν αγοράσει όλα αυτά τα πράγματα, αλλά είχαν την ατυχία στα σπίτια τους να μπουκάρουν κάποιοι «ομογάλακτοι» των τεσσάρων μαροκινών. Κάτι καθόλου ασυνήθιστο, για όσους ζουν κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.
Αξίζει εδώ να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες ότι στους συγκεκριμένους λαθρομετανάστες επετράπη να ταξιδέψουν στην χώρα τους, με ειδικό προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο με παράτυπο τρόπο ήλθε σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τα κομματίδια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν αναλάβει την αντιπροσώπευση των 300 απεργών πείνας.
Όπως αξίζει να σημειώσουμε και τις τότε καταγγελίες της ιδιοκτήτριας της «Υπατείας» περί κλοπής αρκετών πολύτιμων αντικειμένων από όροφο του σπιτιού, το οποίο δεν είχε παραχωρηθεί στους μετανάστες, οι οποίοι προφανώς είχαν εισβάλλει εκεί.
Ισχυριζόταν μάλιστα ότι κατείχε και βίντεο στο οποίο φαινόντουσαν οι … δράστες. Στην ιστοσελίδα της μάλιστα στο facebook η Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου είχε αναρτήσει το εξής μήνυμα: «“Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας.
Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.”
Δυστυχώς όμως οι ««26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)» που κατήγγειλε ότι είχαν κλαπεί δεν βρέθηκαν στις βαλίτσες των Μαροκινών. Οπότε είτε τις έχει ήδη πάρει πίσω, είτε τις έχουν άλλοι από τους … 300.
Οι συλληφθέντες Μαροκινοί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση θα πάρει τον νομικό της δρόμο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως για εμάς έχει το πολιτικό και όχι το νομικό κομμάτι της υπόθεσης. Και από αυτό το μέτωπο, οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης, και Μάκης Βορίδης, κατέθεσαν γραπτή ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, σχετικά με την υπόθεση.
Σε αυτήν, αφού αναφέρονται στο ιστορικό της υπόθεσης ερωτούν τον υπουργό, εάν προτίθεται έπειτα από το γεγονός αυτό να αναθεωρήσετε την προκλητική σας απόφαση για την χορήγηση αναβολής απομάκρυνσης, τουλάχιστον στους συγκεκριμένους λαθρομετανάστες;
Τώρα δεν έχει σημασία όμως το τι θα κάνει ο υπουργός. Οι υπουργοί βρίσκονται στην θέση τους προκειμένου να … προλαμβάνουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Όχι να σπεύδουν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις … μετά την δολοφονία. Και στο μεταναστευτικό όσες αποφάσεις έχουν ληφθεί στην χώρα μας έχουν ληφθεί μετά τις δολοφονίες.
Ότι και να κάνει ο υπουργός ΠΡΟΠΟ στα μάτια όσων γνωρίζουν την κατάσταση έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Όσο για τους … υπερασπιστές των 300 δεν περιμένουμε κάτι. Γιατί γνωρίζουμε ότι θα βρεθούν χιλιάδες δικαιολογίες για τις πράξεις αυτές των Μαροκινών. Και φυσικά πάνω από όλα το ελληνικό κράτος, το οποίο τους … ώθησε στο έγκλημα. Άρα κατ’ αυτούς για το έγκλημα φταίνε τα θύματά του.
Tου Δημήτρη Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου