"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Καθολικές είναι οι αντιδράσεις στη Λευκωσίας για την απόφαση της κυβέρνησης να δεχθεί από τα Κατεχόμενα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Σε αντίθεση, ο τουρκικός Τύπος πανηγυρίζει. Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο Β΄ δήλωσε ότι αν πρόφταινε θα έλεγε στην Κυβέρνηση να μην φέρουν ρεύμα από τα Κατεχόμενα και να μην δώσουν ποτέ ρεύμα στην Αρχιεπισκοπή.
Οι Τουρκοκύπριοι είπε, όταν είχαν εκραγεί οι μεγάλες πυρκαγιές που κατέκαψαν τον Πενταδάχτυλο και «προτείναμε τότε να βοηθήσουμε», οι κατοχικές αρχές είχαν αρνηθεί και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ενδόμυχα είχε πει τότε πως «έχουν αξιοπρέπεια». Στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Λευκωσίας δημοσιεύονται δηλώσεις των πολιτικών όλου του φάσματος, που καταδικάζουν την ενέργεια του κ. Χριστόφια.
«Είναι κατάντημα της Κυπριακής Δημοκρατίας να υποχρεώνεται να απευθύνεται στο ψευδοκράτος για παροχή ρεύματος», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του ΕΔΕΚ, κ. Γιαννάκης Ομήρου.
Τα ίδια είπε και ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, κ. Δημήτρης Συλλούρης, χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια αυτή, η οποία, όπως είπε, «ενισχύει πολιτικά το ψευδοκράτος και την τουρκική προπαγάνδα για ένα πολύ μικρότερο όφελος από ό,τι αρχικά υπολογιζόταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου