"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πυρά Νίκου Παπανδρέου κατά των διαφωνούντων βουλευτών


Στηλιτεύει όλους τους βουλευτές που τάχθηκαν ενάντια στο Μνημόνιο ο αδερφός του πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου με άρθρο του που δημοσιεύει η «Οικονομική Επιθεώρηση»
Συγκεκριμένα λέει ότι « όσοι διαμαρτύρονται στο Κοινοβούλιο καταγγέλλοντας το Μνημόνιο ζουν με τα χρήματα των δανειστών. Ζουν με δανεικά της Τρόικας… χωρίς να το πολυλένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την. Κι έρχονται τώρα που νομίζουν ότι αν «διώξουμε τους ξένους» ή αν «απορρίψουμε το Μνημόνιο» ξαφνικά θα λύσουμε ως διά μαγείας το πρόβλημά μας και τα πράγματα θα γυρίσουν όπως ήταν τότε».
Στο άρθρο του αφήνει να εννοηθεί πως όσοι αντιδρούν το πράττουν για μικροκομματικούς σκοπούς. Και ότι «όλοι εκείνοι που νομίζουν ότι με τη δημαγωγία ή με την «εθνική αντίσταση» θα λύσουν το πρόβλημα σε ένα δύο χρόνια θα έχουν ταυτιστεί με την παρέα των αναξιόπιστων».
Επίσης υποστηρίζει πως για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν ευθύνεται μόνο η διαφθορά στο Δημόσιο αλλά και «ο τρόπος με τον οποίο… ζούσαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια».
Ορισμένοι από τους λόγους που μας οδήγησαν εδώ, σύμφωνα με τον Νίκο Παπανδρέου, είναι «η ιδιοκτησία ακινήτων, τα ιδιαίτερα μαθήματα, τα μπουζούκια, τα γλέντια στα νησιά, οι χρηματοδοτήσεις αθλητικών συλλόγων, η λειτουργία παντού σχολείων και κέντρων υγείας, τα επιδοτούμενα εισιτήρια και άλλα. Τέλος, επιρρίπτει ευθύνες τόσο στα κόμματα όσο και στους συνδικαλιστές, που, όπως αναφέρει, εκμεταλλεύτηκαν την όλη κατάσταση.
adesmeytos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου