"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;


Κάθε φορά που εκδηλώνεται μια οικονομική κρίση υπάρχουν συνάθρωποί μας που χάνουν τη δουλειά τους, την περιουσία τους, το σπίτι τους και το αίσθημα ασφάλειας.  Για αυτούς μοιάζει σαν να έχει φτάσει το τέλος του κόσμου.  Η παρούσα κρίση έχει επηρεάσει σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου.  Φυσικά δεν είναι δυνατό να ξέρουμε αν έχει κάποια σχέση με προφητείες της Αγίας Γραφής· αυτό όμως που διαβάζουμε στην Αγία Γραφή είναι ότι στο τέλος του κόσμου θα υπάρξει μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή.
Ο απόστολος Ιάκωβος έγραψε: “Ελάτε, τώρα, οι πλούσιοι, κλάψτε ολολύζοντας για τις επερχόμενες ταλαιπωρίες σας... το χρυσάφι σας και το ασήμι σας σκούριασε, και η σκουριά τους θα είναι ως μαρτυρία εναντίον σας, και θα φάει τις σάρκες σας σαν φωτιά· θησαυρίσατε για τις έσχατες ημέρες. Δέστε, ο μισθός των εργατών που θέρισαν τα χωράφια σας, τον οποίο στερήθηκαν από σας, κράζει· και οι κραυγές αυτών που θέρισαν μπήκαν μέσα στα αυτιά του κυρίου” (Ιακώβου 5:1-5). Αυτή η περικοπή προβλέπει ότι “στις έσχατες ημέρες” “οι πλούσιοι” θα “θησαυρίσουν” με εκμετάλλευση των φτωχών, αλλά ο Θεός έχει σημειώσει τις πράξεις τους και ο θησαυρός τους “θα είναι ως μαρτυρία εναντίον” τους.
Αυτό το θέμα παρουσιάζεται και στο 18ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης (η πτώση της Βαβυλώνας), όπου διαβάζουμε ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει πλουτίσει μέσω του παγκοσμίου εμπορίου που προωθεί η Βαβυλώνα.  Το κεφάλαιο απαριθμεί τα είδη πολυτελείας, τα οποία είχε αγοράσει η Βαβυλώνα, και πως “πλούτισαν οι έμποροι της γης από την υπερβολή της ακολασίας της” (Αποκάλυψη 18:3).  Θα κριθεί όμως, και τα πλούτη της θα καταστραφούν: “Όσο δόξασε τον εαυτό της και έζησε τρυφηλά, τόσο βασανισμό και πένθος δώστε σ’ αυτή... θα κατακαεί με φωτιά” (εδ. 7,8).  Η καταστροφή της θα τερματίσει το παγκόσμιο εμπόριο: “Και οι έμποροι της γης... που πλούτισαν απ’ αυτή...έκραζαν κλαίγοντας και πενθώντας, λέγοντας: Αλίμονο, αλίμονο, η μεγάλη πόλη, μέσα στην οποία από τη αφθονία της πλούτισαν όλοι αυτοί που είχαν πλοία μέσα στη θάλασσα, επειδή ερημώθηκε μέσα σε μια ώρα” (εδ. 11,15,19).
Στο 11ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης διαβάζουμε ότι κατά την περίοδο της μαρτυρίας των δυο μαρτύρων (στο τέλος του κόσμου) θα επέλθει μια μεγάλη ξηρασία, και μπορούμε να υποθέσουμε ότι απ’ αυτή θα προκληθεί μια γενική οικονομική κρίση: “Αυτοί (οι δυο μάρτυρες) έχουν εξουσία να κλείσουν τον ουρανό, για να μη βρέχει βροχή κατά τις ημέρες της προφητείας τους” (Αποκάλυψη 11:6).  Ο προφήτης Ιωήλ προείδε την ίδια ξηρασία. “Η ημέρα του Κυρίου πλησίασε... οι σπόροι φθείρονται κάτω από τους βώλους τους, οι σιταποθήκες ερημώθηκαν, οι αποθήκες χαλάστηκαν· επειδή, το σιτάρι ξεράθηκε... τα κτήνη της πεδιάδας χάσκουν προς (τον Κύριο), επειδή, ξεράθηκαν τα ρυάκια των νερών” (Ιωήλ 1:15-20).
Η οικονομική κρίση θα είναι μόνο μια πλευρά μιας γενικευμένης κρίσης που ονομάζεται “η Μεγάλη Θλίψη” (Ματθαίου 24:21), “καιρός θλίψης, που ποτέ δεν έχει γίνει αφότου υπήρξε έθνος” (Δανιήλ 12:1), “η Ημέρα του Κυρίου” (Ιωήλ 1:15) και “η ώρα του πειρασμού, που πρόκειται να έρθει επάνω σε ολόκληρη την οικουμένη” (Αποκάλυψη 3:10).  Κάθε καταστροφή που έχει συμβεί στο παρελθόν θα ωχριά σε σύγκριση με αυτήν, αλλά ο Θεός θα φροντίσει εκείνους που Τον αγαπούν—“Αυτός που περπατάει με δικαιοσύνη... θα κατοικήσει στα υψηλά· οι τόποι της υπεράσπισης του θα είναι τα οχυρώματα των βράχων· ψωμί θα του δοθεί· το νερό του θα είναι βέβαιο” (Ησαΐας 33:15,16).  “Ακόμα και αν η συκιά δεν βλαστήσει ούτε θα υπάρχει καρπός στις αμπέλους· αν ο κόπος του ελιόδεντρου ματαιωθεί, και τα χωράφια δεν δώσουν τροφή· το κοπάδι εξολοθρευτεί από τη μάντρα, και δεν υπάρχουν βόδια στους στάβλους· εγώ, όμως, θα ευφραίνομαι στον Κύριο, θα χαίρομαι στον Θεό της σωτηρίας μου” (Αββακούμ 3:17,18).

.revelationofjesus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου