"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ







Εναν άνδρα 60 ετών, συνέλαβε σήμερα Σάββατο η αστυνομία, ο οποίος προσπάθησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό την ώρα που επισκεπτόταν τη 75η ΔΕΘ και να του πετάξει ένα παπούτσι. Ο ιατρός ακτινολόγος - μέλος του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου κατά δήλωσή του - πέταξε το παπούτσι προς την κατεύθυνση του πρωθυπουργού χωρίς να πετύχει το στόχο του. Αμέσως η ασφάλεια του κ. Παπανδρέου ακινητοποίησε τον άνδρα και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του. Τον 60χρονο ακολούθησαν στη  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου κρατείται, η 15χρονη κόρη του και ένας 56χρονος αγρότης.

Υ.Γ.  ΤΕΛΙΚΑ  ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΜΑΣ...!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου