"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Και νέες στρατιωτικές ασκήσεις η Ν. Κορέα Κλιμακώνεται η ένταση στη χερσόνησο


Τη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση με αληθινά πυρά διεξάγει από αύριο και για τρεις ημέρες η Νότιος Κορέα, κίνηση που αναμένεται να πυροδοτήσει νέα ένταση στην κορεατική χερσόνησο. Η Σεούλ, σε μία επίδειξη δύναμης, προχωρά σε στρατιωτικά γυμνάσια στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της χερσονήσου, κοντά στην στρατιωτικοποιημένη μεθόριο με τη Βόρεια Κορέα. Προς το παρόν δεν υπάρχει αντίδραση της Πιονγιάνγκ.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap, οι ασκήσεις εξελίσσονται περίπου 100 χλμ. νότια της θαλάσσιας μεθορίου με την Πιονγιάνγκ.

Στις ασκήσεις συμμετέχουν τουλάχιστον έξι σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού, ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη, μονάδες πυροβολικού και ο μεγαλύτερος αριθμός στρατιωτών που έχει κινητοποιηθεί ποτέ εγχωρίως εν καιρώ ειρήνης.

Οι ασκήσεις, που αναμένεται να κλιμακώσουν την ένταση στην περιοχή, πραγματοποιούνται μία ημέρα μετά το μήνυμα της Σεούλ πως δεν θα ανεχθεί προκλήσεις.

«Θα καταβάλλουμε τις μέγιστες προσπάθειες για τη δημιουργία ισχυρού στρατεύματος ώστε να είμαστε σίγουροι για τη νίκη έναντι οποιουδήποτε εχθρού και να είμαστε έτοιμοι (για να απαντήσουμε) στις βορειοκορεατικές προκλήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας της Νοτίου Κορέας, Κιμ Κουαν-ζιν, προσθέτοντας: «Ο στρατός θα δώσει ισχυρή απάντηση σε όλες τις προκλήσεις».

Από την πλευρά της, η Πιονγιάνγκ εμφανίζεται να τηρεί μια πιο μετριοπαθή στάση, κάτι που φάνηκε με την απόφασή της να μην απαντήσει στην νοτιοκορεατική στρατιωτική άσκηση της 20ής Δεκεμβρίου, αλλά και από την προθυμία της να δεχθεί την επιστροφή των επιθεωρητών του ΟΗΕ για το πυρηνικό της πρόγραμμα.


Υ.Γ.  ΝΟΤΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ- ΙΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!-ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ 
 ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΓΗ.... 
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;;; 
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου