"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Σε κλοιό χιονιού παραμένει η Ευρώπη .

Σφοδρή κακοκαιρία με χιόνι και παγωνιά πλήττει πολλές ευρωπαϊκές χώρες προκαλώντας πολλά προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Χιλιάδες ταξιδιώτες σε αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και κεντρικούς οδικούς άξονες λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.


Περισσότερες από 1.000 πτήσεις στα γερμανικά αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, του Μονάχου και του Βερολίνου, ακυρώθηκαν και ακόμα περισσότερες πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις, καθώς σχεδόν όλη η Γερμανία έχει καλυφθεί από χιόνι.


Στη Βρετανία, η αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε ότι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών δεν έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση στις πτήσεις και προειδοποίησε για κλιμάκωση των προβλημάτων διότι αναμένονται περισσότερες χιονοπτώσεις.


Προβλήματα στις οδικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες αντιμετωπίζουν οι Γάλλοι ενώ ο στρατός έχει τοποθετήσει θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού σε αυτοκινητοδρόμους γύρω από το Παρίσι, για να απεγκλωβίζουν οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί, ώστε να μην μποτιλιάρονται οι δρόμοι.


Οι πτήσεις αεροσκαφών στα δύο παρισινά αεροδρόμια γίνονται με σοβαρά προβλήματα καθώς και τα δρομολόγια των τρένων μεταξύ Παρισιού, Λονδίνου και Βρυξελλών.


Στην Ολλανδία, τα μεγαλύτερα προβλήματα υπάρχουν στους δρόμους, λόγω του παγετού, γεγονός που υποχρέωσε τις αρχές να ορίσουν ως ανώτατο όριο ταχύτητας στους περισσότερους δρόμους, τα 50 χιλιόμετρα.


Στην Πολωνία, έξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στους παγωμένους δρόμους, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων του τελευταίου μήνα στους 114.


Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου