"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πατέρας: «Δεν έχει ούτε λογική ούτε νόημα να συνεχίσω»


Ο Νικόλας Πατέρας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ουσιαστικά κοινοποιεί την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» αφήνει ανοιχτό ενδεχόμενο να μη συμβεί κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ της διοίκησης, της ομάδας και των φιλάθλων.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Δ. Πατέρα
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα ενότητας του Γιάννη Βαρδινογιάννη το Σεπτέμβρη, μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και επιστρέψαμε συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να λύσουμε γρήγορα πολλά προβλήματα και να ξεπεράσουμε σοβαρές δυσκολίες.
Για να έχει ωστόσο αντίκρισμα αυτή η προσπάθεια υπάρχει μια προϋπόθεση: η ενότητα σε όλα τα επίπεδα (διοίκηση, ομάδα, φίλαθλοι) όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με πράξεις. Αυτή η ενότητα είναι τόσο ζωτικής σημασίας σήμερα, όσο καθοριστική υπήρξε την προηγούμενη διετία.
Αποκαταστάθηκε η ηρεμία μετά από μια πολύχρονη αναταραχή στη σχέση των φιλάθλων με τη διοίκηση και αποτέλεσμα όλης αυτής της κοινής προσπάθειας ενότητας της τελευταίας διετίας ήταν να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, να κερδίσει το σεβασμό όλων και να κατακτήσει το περσινό Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι ανέλαβαν τη δέσμευση ότι μαζί θα πορευόμασταν για το καλό του Παναθηναϊκού.
Καμιά όμως προσπάθεια δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας αν οι φίλαθλοι δεν είναι αρωγοί και δεν στηρίζουν τη διοίκηση και την ομάδα. Τις τελευταίες αγωνιστικές γίναμε μάρτυρες καταστάσεων που δεν τιμούν το Σύλλογό μας με συνέπεια η ομάδα μας να τιμωρηθεί για επεισόδια εκτός γηπέδου με αποκορύφωμα τη χθεσινή εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Θεωρώ ότι δεν έχει ούτε λογική ούτε νόημα να συνεχίσω να ασκώ καθήκοντα Προέδρου όταν δεν υπάρχει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ της διοίκησης, της ομάδας και των φιλάθλων, όταν λείπει δηλαδή η βασική προϋπόθεση της επιτυχίας.
Έχω αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και αφιέρωσα, παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς, χρόνο και χρήμα, στην πιο δύσκολη εποχή για το Σύλλογο, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Δεν θα γίνω όμως συνένοχος, σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν τιμούν το Σύλλογό μας, αλλά και υπονομεύουν ευθέως κάθε προοπτική επιτυχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου